Ζωντανά από το ΣΕΦ πριν το μεγάλο ματς

19.50: Καλησπέρα από το ΣΕΦ το οποίο ακόμα κινείται σε ρυθμούς... ποδοσφαίρου και γυναικείου μπάσκετ, αν και οι πρώτοι παίκτες Ολυμπιακού και ΤΣΣΚΑ είναι στο παρκέ για προθέρμανση.

Μεταξύ των πρώτων που έχουν βγει είναι ο Ερικ Γκριν, ο οποίος όπως είχε γίνει γνωστό νωρίτερα θα σφίξει τα δόντια, θα κάνει και ένεση και θα είναι στην διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Ο Αμερικανός έκανε σουτ χωρίς να δείχνει να ενοχλείται και τώρα κάνει ειδικές ασκήσεις υπό την επιτήρηση του γυμναστή της ομάδας Ανδρέα Γκατζούλη.

Νωρίτερα σε διάφορες μεριές του ΣΕΦ με τηλεόραση είχαν στηθεί πηγαδάκια και υπήρχε... διπλή παρακολούθηση, του ποδοσφαιρικού αγώνα στην Αστάνα και του μπασκετικού των γυναικών. Η νίκη των κοριτσιών πανηγυρίστηκε από τους φίλους των "ερυθρόλευκων", για το ποδόσφαιρο μάλλον ικανοποίηση υπήρχε δεδομένων και των απουσιών.

20.00: Η ΤΣΣΚΑ είναι σχεδόν σύσσωμη στο παρκέ, αλλά μακράν του δεύτερου ο παίκτης που έχει συγκεντρώσει πάνω του τα βλέμματα είναι ο Ααρον Τζάκσον, ο οποίοςσουτάρει με ένταση και με... τεράστια ακουστικά στα αυτιά.

Την ίδια ώρα ο εκ των συνεργατών του Δημήτρη Ιτούδη, Ντάριλ Μίντλετον στέκεται κάτω από το ένα καλάθι για να δίνει τις μπάλες στους παίτκες και λογικά έχει πολλά να θυμάται από τα μεγάλα ντέρμπι στα οποία είχε συμμετάσχει ωε παίκτης του Παναθηναϊκού.

Παρών στο γήπεδο και ο εκ των σχολιαστών της Ευρωλίγκας, Τζοε Αρλάουκας για το ματς τηε εβδομάδας στη διοργάνωση.

20.30: Ο Ολυμπιακός βγήκε πρώτος στο γήπεδο υπό τις επευφημίες φυσικά των φιλάθλων του που προσέρχονται μαζικά και παρότι ακόμα δεν έχει γεμίσει ούτε το μισό γήπεδο, η διασπορά στις κερκίδες δείχνει ότι μάλλον κατάμεστο θα είναι στον αγώνα.

Ελάχιστα λεπτά αργότερα εμφανίστηκε η ΤΣΣΚΑ με... περπατητό ρυθμό και όχι το συνηθισμένο χαλαρό τρέξιμο, όμως, όταν έφτασαν στο κέντρο άρχισαν να χορεύουν(!) μέχρι να μαζευτούν όλοι μαζί για το «ζντο». Καθένας με τον τρόπο του.

Εντονη και η ποδοσφαιρική παρουσία στο γήπεδο, με επικεφαλής τον αρχηγό της ομάδας Λούκα Μιλιβόγιεβιτς ο οποίος ήταν εκτός αποστολής από την Αστάνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα