Ζντοβτς: «Ήθελαν περισσότερο το ματς»

Ο Γιούρι Ζντοβτς έκανε δηλώσεις μετά την ήττα της ΑΕΚ στο Ρέθυμνο και στάθηκε στην θέληση των γηπεδούχων για την νίκη, αλλά και στην κούραση και τους τραυματισμούς της ομάδας του.

Αναλυτικά τι είπε:

«Συγχαρητήρια στον κόουτς Βετούλα και στην ομάδα του. Ήθελαν περισσότερο το ματς, έπαιξαν καλύτερα και είχαν περισσότερη τύχη στο τέλος, παίρνοντας το παιχνίδι. Οι οπαδοί μας υποστηρίζουν σε κάθε παιχνίδι. Ήταν η δεύτερη

συνεχόμενη χρονιά που ήμουν εδώ και τους απογοητεύσαμε. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε να μας υποστηρίζουν αλλά δυστυχώς σήμερα ήταν άτυχη η στιγμή γιατί το παιχνίδι συνέπεσε την στιγμή που ήμασταν κουρασμένοι και είχαμε τραυματισμούς. Ελπίζουμε και την επόμενη φορά που θα έρθουμε να είναι κοντά μας».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Μαυροειδής τόνισε: «Δυστυχώς για ακόμη μία χρονιά η πατρίδα μου μας πλήγωσε. Δεν κάναμε το παιχνίδι που θέλαμε από το 1ο λεπτό. Νομίζω ότι γενικά τον τελευταίο καιρό έχουμε μία πρώτη στην απόδοση μας. Δεν έχουμε την φρεσκάδα και την δημιουργία που είχαμε.

Μπορεί να παίζουν πολλά ρόλο, όπως οι αλλαγές, η κούραση και άλλα. Νομίζω δεν δείξαμε αυτό που έπρεπε. Το Ρέθυμνο ήταν καλύτερο σε όλους τους τομείς και το ήθελε περισσότερο. Κέρδισε δίκαια. Ελπίζω αυτό να είναι ένα μάθημα για να βελτιωθούμε για το μέλλον».

Keywords
Τυχαία Θέματα