Ζντοβτς: «Ελέγξαμε τον ρυθμό»

Μετά την νίκη της ΑΕΚ επί του Απόλλωνα Πατρών ο Γιούρι Ζντοβτς τόνισε πως οι παίκτες του εκτέλεσαν σωστά τις οδηγίες του ενώ παραδέχθηκε πως ίσως έπρεπε να έχει χρησιμοποιήσει νωρίτερα τον Τσαλμπούρη μέσα στην σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σλοβένου τεχνικού:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη. Δεν ήταν τόσο εύκολο, αφού προερχόμασταν από πολύ δύσκολα ματς. Με την ομάδα της Πάτρας δεν μπορείς να ησυχάσεις. Έχει καλό ρόστερ,

καλό προπονητή. Είχαμε και εμείς απουσίες και το φοβόμουν το ματς.Εκτελέσαμε σωστά αυτά που είχαμε πει. Κάναμε καλή δουλειά σε γενικές γραμμές και ελέγξαμε τον ρυθμό σχεδόν σε όλο το ματς. Δεν χαλαρώσαμε, εκτός από ένα κομμάτι στο τέλος. Αυτό που με ενόχλησε είναι ότι η διαφορά πήγε στους 10 κάποια στιγμή αντί για τους 30. Στο τέλος κερδίσαμε και αυτός ήταν ο στόχος μας».

Για την εμφάνιση του Γιώργου Τσαλμπούρη: «Μίλησα μαζί του το πρωί. Του είπα ότι είναι σημαντικό για αυτόν, το σημερινό παιχνίδι. Με την Παρτιζάν ήταν λίγο πιο εύκολο, γιατί δεν τον περίμεναν οι αντίπαλοι. Ίσως να μην είχαν κάνει το σωστό scouting. Στην Ελλάδα τον γνωρίζουν καλύτερα. Είναι δύσκολο να έρχεσαι και να παίζεις πολύ. Το αξίζει όμως. Δουλεύει δκληρά στις προπονήσεις.Ίσως να επρεπε να τον έχω βάλει και νωρίτερα στη χρονιά. Πήρε περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Πρέπει να νιώθω εμπιστοσύνη. Όταν τραυματίζεται κάποιος όπως ο Μαυροειδής, να είμαστε έτοιμοι να βάλουμε έναν παίκτη στη θέση του, που θα είναι έτοιμος να πέσει στη φωτιά. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι και να κάνει μια δουλειά στο μέλλον».

Για τους τραυματίες: «Ο Σάκοτα σιγά-σιγά θα επιστρέψει στς προπονήσεις. Λογικά από την Δευτέρα θα αρχίσει να προπονείται. Θα μιλήσω και με το ιατρικό επιτελείο αργότερα. Ο Βασιλειάδης είναι ακόμα έξω. Χρειάζεται χρόνο. Ο Μαυρειδής θα μείνει έξω τουλάχιστον για μία εβδομάδα ακόμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα