Ζντοβτς: « Δεν ήταν κάτι εύκολο η 3η θέση»

Ο Γιούρι Ζντοβτς συνεχάρη τους παίκτες του για την κατάκτηση της 3ης θέσης της Α1, χωρίς όμως να ξεχάσει να ευχαριστήσει και τους Μάκη Αγγελόπουλο και Ντράγκαν Σάκοτα που ξεκίνησαν αυτή τη δύσκολη προσπάθεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ στην συνέντευξη τύπου:
«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, πρώτα από όλα. Ήταν δύσκολη σεζόν.

Δεν ήταν κάτι εύκολο η 3η θέση. Δεν κερδίσαμε τον τίτλο, αλλά ήταν δύσκολη η σεζόν. Να ευχαριστήσω τον Μάκη Αγγελόπουλο και τον Ντράγκαν Σάκοτα, που άρχισαν την δύσκολη προσπάθεια από πέρυσι. Επίσης, όλο τον κόσμο που έρχεται και υποστηρίζει την ομάδα, για να φτάσουμε στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος.

Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις κάτι. Ίσως να πετύχεις μία χρονιά, αλλά μετά θα εξαφανιστείς. Πιστεύω πολύ ότι αν δουλέψεις δυνατά, θα ανταμειφτείς σίγουρα στο τέλος. Χάσαμε τον καλύτερο μας παίκτη πριν την σειρά με τον ΑΡΗ. Είχαμε παίκτες που αρρώστησαν με ίωση μέσα στην σειρά, αλλά μείναμε ενωμένοι και κερδίσαμε την σειρά στο τέλος. Το αξίζαμε. Είμαι χαρούμενος που τελείωσε η σεζόν. Ήταν πολύ δύσκολη. Πρώτη φορά δούλεψα σε τέτοιο περίεργο περιβάλλον. Ακόμα και όταν έπαιζα σαν παίκτης στην Ελλάδα, δεν ήταν έτσι. Ο ένας όμως στήριξε τον άλλο. Ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη».

Keywords
Τυχαία Θέματα