«Υπάρχει κρίση... κρίσεως»

Ο Πανελευσινιακός ηττήθηκε στη Βούλα από τον Πρωτέα με 60-44, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να έχουν «σφοδρά» παράπονα από τους διαιτητές της αναμέτρησης, και δη από τον κύριο Ζακεστίδη. Επιλέγοντας να κάνει και «λογοπαίγνιο» με την ανάδειξη της Ελευσίνας σε Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Πρωτεύουσα για το 2021, η διοίκηση πραγματοποιεί επίθεση μέσω ανακοίνωσης στον εν λόγω διαιτητή, αναφερόμενη κυρίως στον τρόπο, με τον οποίο σφύριζε

τα φάουλ στις δύο πλευρές.

Αναλυτικά:

«Η Ελευσίνα είναι η πόλη του Πολιτισμού και του Αθλητισμού. Από την προηγούμενη Παρασκευή 11/11/2016 είναι κι επίσημα η Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2021 άρα και ο Πανελευσινιακός θα σταθεί στο ύψος... του Πολιτισμού.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τον Πρωτέα σε ένα ακόμη αγώνα όπου πρωταγωνιστής δεν ήταν αθλητής αλλά διαιτητής. Είναι γνωστό από πέρυσι, στον αγώνα με τον Πανιώνιο, ότι ο διαιτητής Ζακεστίδης έχει θέμα με τον Πανελευσινιακό.

Σε ένα πολύ κακό παιχνίδι, όπου κυριάρχησαν σκληρά μαρκαρίσματα - όχι... για καλαθοσφαίριση μιλάμε μην μπερδεύεστε - ο κ. Ζακεστίδης πήρε τον αγώνα στις πλάτες του κι αποφάσισε να διαιτητεύσει μόνος του όπως στα ριγκ. Κάθε άμυνα του Πρωτέα ήταν θεαματική ενώ κάθε αντίστοιχη του Πανελευσινιακού... σκληρή κι αντιαθλητική.

Τα λέμε, τα ξαναλέμε, τα καταγγέλλουμε στις αρμόδιες αρχές, ΚΕΔ, ΕΟΚ αλλά δεν θα μας κάνετε να πάμε και στον ΟΗΕ.

Μένουμε στη μέθη της πανευρωπαϊκής επιτυχίας της Ελευσίνας μας κι εσείς κύριε Ζακεστίδη επιστρέψτε σπίτι σας ικανοποιημένος με την αυταπάτη ότι είσαστε διαιτητής καλαθοσφαίρισης».

Keywords
Τυχαία Θέματα