Ύμνος... στην Ελευθερία! (pics)

Μία εβδομάδα, μετά τον τελικό του Κυπέλλου Γυναικών ΕΣΚΑ και λίγες μέρες ύστερα από τον τελικό των Ανδρών στο Κύπελλο ΕΣΚΑΝΑ, η Ελευθερία Μοσχάτου θριάμβευσε στην αναμέτρηση με τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου και με το τελικό 56-42, κατέκτησε τον τίτλο του Κυπέλλου ΕΣΚΑΝΑ. Ο τελικός είχε λάβει χώρα στο «Γ.Τσαλδάρης» της Νέας Περάμου, με το ματς να αποδεικνύεται «περίπατος» για τις νικήτριες.

Η

ομάδα από το Μοσχάτο, μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο δεκάλεπτο (13-12), κατάφερε να ξεφύγει φτάνοντας σε υψηλά στάνταρ την απόδοσή της στις δύο πλευρές του παρκέ, με την υπέρ της διαφορά να «εκτοξεύευται» στο +16, στο τέλος του ημιχρόνου (31-15). Εν συνεχεία, η κατάσταση αυτή αποδείχθηκε μη αναστρέψιμη και η ομάδα των Τσαραπατσάνη-Παπαναστασίου έφτασε άνετα στην κατάκτηση του τροπαίου. Στο πλαίσιο του ματς, η ΕΣΚΑΝΑ απένειμε τιμητική πλακέτα στη μεγάλη δόξα του γυναικείου μπάσκετ, Γιάννα Ρήγα, διά του αντιπροέδρου της Βαγγέλη Λυμπεράτου.

Διαιτητές: Ραχιώτης, Κονταράτος, ΤεφτίκηςΔεκάλεπτα: 13-12, 31-15, 44-27, 56-42Ελευθερία Μοσχάτου (Τσαραπατσάνης, Παπαναστασίου): Κακλέα 14 (1), Πασχοπούλου, Βροχίδου 2, Μανουρά, Ζαχαράκη Μ. 13, Μούλτση 2, Καλάγια 2, Ζαχαράκη Ε. 9 (1), Μάνου, Ξεπαπαδέα 10, Δημέλη, Σιδηροπούλου 4Κρόνος Αγίου Δημητρίου (Μαυρίδης, Λαγοπάτης): Τζανετάτου 8 (1), Χατζηλεοντή, Κονταρή, Ξυδά, Πυλιώτη 2, Λαμπράκη 13, Κουλούρη, Γκέργκι 9 (1), Παναγιωτοπούλου, Γασπαράτου 6, Τρικαλιώτη, Οικονομίδου 4 Πολυτιμότερη πάικτρια, αναδείχθηκε η Νατάσα Κακλέα της Ελευθερίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα