«Ύμνοι» Λεμπρόν για Γκαρνέτ (pic)

Ένας ακόμη σπουδαίος αθλητής έβαλε τέλος στην καριέρα του. Ο Κέβιν Γκαρνέτ, μετά από μία ένδοξη καριέρα, όπου κατάφερε να φορέσει μία φορά το δαχτυλίδι του πρωταθλητή (2008, Μπόστον Σέλτικς), αποσύρθηκε με συγκινητικό τρόπο από την ενεργό δράση, με την είδηση αυτή να μην περνά απαρατήρητη για το «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram,

θέλησε να πει το δικό του «ευχαριστώ» στον «KG», ενθυμούμενους ακόμη και την εποχή που τον παρακολουθούσε να αγωνίζεται στο Λύκειο του Μίσιγκαν, διαμηνύοντας πως ο ίδιος αποτέλεσε πρότυπο, στην ενασχόλησή του με το μπάσκετ και τη δική του είσοδο στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Αναλυτικά, όσα έγραψε:

«Από που να αρχίσω. Πρώτα σε είδα να πάιζεις στο Salon Cage Classic στο Οχάιο με την ομάδα του Μίσιγκαν όταν ήσουν στο λύκειο, νομίζω ήμουν 10 χρονών και είπα “αυτός ο τύπος είναι ωραίος”.

Μετά λίγος καιρός πέρασε και επιλέχθηκες κατευθείαν από το λύκειο στους επαγγελματίες και σκέφτηκα όποια ομάδα τον επιλέξει είναι μια τυχερή ομάδα. Και φυσικά δεν ήμουν λάθος!

Έκανες ένα 10χρόνο αγόρι, τότε, να πιστέψει ότι μπορούσε να τα βάλει με τους μεγάλους και να βρεθεί στα ίδια παρκέ. Οχτώ χρόνια αργότερα, εκείνο το παιδί μπήκε και στο draft! Σ’ ευχαριστώ

Το να σε αντιμετωπίζω, όποια φανέλα κι αν φορούσες, σήμαινε τα πάντα για εμένα, κυρίως λόγω των δύο ισχυρών χαρακτηριστικών σου. Του πάθους και της αφοσίωσης που έδειχνες για κάθε κατοχή της μπάλας. Μου έδειξες τα πάντα, ακόμα κι αν δεν παίξαμε ποτέ στην ίδια ομάδα. Σε ευχαριστώ!

Συγχαρητήρια Big Ticket για τη σπουδαία καριέρα. Το Hall of Fame είναι ο επόμενος σταθμός σου. Το κερασάκι στην τούρτα. Σ’ αγαπώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα