Ξανθόπουλος ο πρώτος «κλέφτης»

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος έφτασε τα 401 κλεψίματα στην Stoiximan.gr Basket League στην νίκη επί του Προμηθέα στην Πάτρα, ξεπεπερνώντας τον Βασίλη Σπανούλη και όντας πλέον ο πρώτος στη λίστα μεταξύ των εν ενεργεία παικτών.

Ο 32χρονος πόιντ γκαρντ του Άρη πέτυχε 11 πόντους με απόλυτη ευστοχία (3/3 τρίποντα,1/1 δίποντα), πήρε 6 ριμπάουντ,έδωσε 4 ασίστ χωρίς να κάνει λάθος και με τα 5 κλεψίματά του,

έφτασε τα 401 στην καριέρα του στην Stoiximan.gr Basket League.Στην σχετική λίστα πέρασε τον Βασίλη Σπανούλη (397) και είναι πλέον ο πρώτος εν ενεργεία στην κατηγορία.

Παράλληλα ο Ξανθόπουλος έγινε ο ένατος παίκτης που έσπασε το φράγμα των 400 κλεψιμάτων στην Stoiximan.gr Basket League. Επιπλέον συμπλήρωσε 100 επιθετικά ριμπάουντ και 960 ασίστ.

Τα υπόλοιπα στατιστικά από το ματς της Πάτρας:

-Συνολικά 23 τελικές πάσες έδωσαν οι παίκτες του Άρη, επίδοση που αποτελεί την καλύτερη φετινή του Άρη στην STOIXIMAN.GR Basket League.

-Ο Κώστας Μέξας ανέβηκε μία ακόμα θέση στη λίστα των προπονητών με τα περισσότερα παιχνίδια. Πλέον είναι 42ος έχοντας 64 αγώνες. Ξεπέρασε τον Μπόζινταρ Μάλκοβιτς και «έπιασε» τον Γιόνας Καζλάουσκας.

-Τις 90 συμμετοχές στο πρωτάθλημα συμπλήρωσε ο Έντιβν Μπάβτσιτς που παράλληλα έφτασε και τις 80 ασίστ.

-Ξεπέρασε κατά ένα τα 700 ριμπάουντ στη λίγκα ο Βλάντο Γιάνκοβιτς. Πλέον μετρά 519 αμυντικά και 182 επιθετικά ριμπάουντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα