Β΄Βορράς: Η καλύτερη πεντάδα

Μέσα από τις εκτιμήσεις μας, προσπαθήσαμε για ακόμη μια αγωνιστική, να αναδείξουμε τους MVP, ώστε να συγκροτήσουμε την κορυφαία πεντάδα στον Ομιλο Βορρά της Β΄Εθνικής...

1. Θάνος Τσιμπής (Αίας)

Εδωσε σημαντικές λύσεις στην ομάδα του Ευόσμου (όπου είχε στον πάγκο τον κόουτς Καπλανίδη, καθώς δεν μπορούσε να είναι στο ματς ο Δημήτρης Τσούρμας), απέναντι στο Ανατόλια και αποτελεί παίκτη-βαρόμετρο, που ξέρει πώς να εμφανίζεται στα δύσκολα.

2. Δημήτρης Σουτζόπουλος (Στρατώνι)

Με νίκη από την Βέροια

έφυγε η ομάδα του και οφείλει πολλά στον ίδιο, που έδωσε -πολυεπίπεδα- ό,τι ακριβώς τού είχε ζητήσει στο παρκέ ο προπονητής του: Ουσία και σκορ.

3. Χρήστος Ζιάκας (ΧΑΝΘ)

Ξέσπασε κόντρα στην Γέφυρα η ομάδα του κόουτς Νικολαΐδη και πολλά εξαρτήθηκαν από την συνολική επίδοση του τριαριού» της, που έκανε θραύση σε αρκετούς τομείς του παιχνιδιού, συνεισφέροντας, επί το πλείστον, επιθετικά.

4. Γιώργος Ασημάκης (Ασπίδα)

Και κέρδισε η ομάδα της Ξάνθης στην Πιερία, μάλιστα εύκολα, εκμεταλλευόμενη και την ανετοιμότητα του ηγέτη των γηπεδούχων Αντώνη Γκοντόπουλου, ωστόσο ο δυναμικός φόργουορντ, που επέστρεψε σε παλιά κατατόπια, βραβρεύτηκε κιόλας, ήταν ξανά πρωταγωνιστής.

5. Βαγγέλης Παπαδόπουλος (Καρδίτσα)

Ο παλιός άσος του Ηλυσιακού, μεταξύ άλλων, ήταν το απόλυτο στήριγμα για τους Θεσσαλούς κόντρα στον Ερμή Λαγκαδά, κάτι που φάνηκε από το ξεκίνημα του αγώνα στον κάμπο. Σε θέση ψηλού θα μπορούσε, για άλλη μια φορά, να έχει θέση και ο πολυδιάστατος, Στέλιος Γούλας (Ερμής Αγιάς).

Προπονητής: Γιάννης Δημητριάδης (Χαρίλαος Τρικούπης)

Και μόνο το γεγονός πως ο έμπειρος κόουτς κράτησε τις ισορροπίες στην ομάδα του Μεσολογγίου, παρά τις συνεχόμενες (εκτός έδρας) ήττες, αποδεικνύει πως ξέρει καλά τον τρόπο να διώχνει τους τριγμούς και να επαναφέρει την τάξη, ώστε να επιστρέφουν οι επιτυχίες. Φυσικά, ως καλύτερος κόουτς, θα μπορούσε, επίσης να είναι και πάλι ο Γιώργος Σούλιος (Καστοριά), που κρατά τους «γουναράδες» στην πρωτιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα