"Βόμβα" με Λίλαρντ! (vid)

Όταν ένας ανερχόμενος αστέρας του ΝΒΑ αρχίζει και κάνει καλές εμφανίσεις στον… μαγικό κόσμο, τότε έρχεται η ώρα του να περάσει και από το ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτό συνέβη (και) με τον Νταμιάν Λίλαρντ των Πόρτλαντ Μπλέιζερς, ο οποίος στάλθηκε από την ομάδα του στην Ελλάδα και την Ελευσίνα, προκειμένου να πάρει κι άλλο χρόνο συμμετοχής και να ζήσει κι άλλες καταστάσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανελευσινιακού αναφέρει…
"Η Διοίκηση του Πανελευσινιακού

ανακοινώνει την απόκτηση του ταλαντούχου αμερικάνου παίκτη Damian Lillard. Ο παίκτης ανήκει στο δυναμικό των Portland Blazers, οι οποίοι αποφάσισαν να τον αφήνουν να παίξει στην Ευρώπη προκειμένου να αποκτήσει εμπειρίες και χρόνο συμμετοχής.

O Damian Lillard αγωνίζεται ως γκαρντ, έχει ύψος 1,91m και βάρος 88,5Kg. Είναι ιδιαίτερα εύστοχος στα τρίποντα ενώ έχει μεγάλη έμφαση στη διείσδυση.

Για την απόκτηση του Lillard σημαντικό ρόλο έπαιξε ο γνωστός ατζέντης κ. Marius Spuki, προσωπικός φίλος του προπονητή Γιώργου Σκαραφίγκα ενώ το κόστος του παίκτη αναλαμβάνει εξ' ολοκλήρου ο Δήμος Ελευσίνας.

Η Διοίκηση του Συλλόγου ευχαριστεί τον κ. Spuki και το Δήμο Ελευσίνας για τη σημαντική βοήθεια τους στην προσπάθεια για την σωτηρία της ομάδας!".

Καλό μήνα να έχουμε…

Keywords
Τυχαία Θέματα