Βήμα πρόκρισης από τους Μαϊάμι Χιτ (vid)

Ένα βήμα από το β' γύρο των πλέι οφ απέχουν, πλέον, οι Μαϊάμι Χιτ, οι οποίοι άλωσαν το Μιλγουόκι και έκαναν το 3-0 στη σειρά. Πιο… αμφίρροπη είναι η κατάσταση στα ζευγάρια Μέμφις Γκρίζλις - Λος Άντζελες Κλίπερς και Σικάγο Μπουλς - Μπρούκλιν Νετς καθώς οι μεν "Αρκούδες" μείωσαν σε 2-1, ενώ οι "Ταύροι" πήραν το προβάδισμα.

Τα αποτελέσματα:
Μέμφις Γκρίζλις - Λος Άντζελες Κλίπερς 94-82
Μιλγουόκι Μπακς - Μαϊάμι Χιτ 91-104
Σικάγο Μπουλς - Μπρούκλιν Νετς 79-76

Έδειξαν χαρακτήρα

Σεφτέ στα πλέι οφ του ΝΒΑ

έκαναν οι Μέμφις Γκρίζλις, οι οποίοι επιβλήθηκαν εντός έδρας των Λος Άντζελες Κλίπερς με 94-82 και μείωσαν σε 2-1 στη σειρά. Οι "Αρκούδες" πήραν από νωρίς τα ηνία της αναμέτρησης και με τον Ζακ Ράντολφ (27π.-11ριμπ.) να κάνει… θραύση στο "ζωγραφιστό" πήραν μία σπουδαία νίκη που τις κρατά "ζωντανές" στο κυνήγι της πρόκρισης στον επόμενο γύρο. Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Μαρκ Γκασόλ (16π.-8ριμπ.), ενώ πολύτιμη αποδείχθηκε η συνεισφορά του Κουίνσι Πόντεξτερ (13π.), ο οποίος έδωσε λύσεις ερχόμενος από τον πάγκο. Στην αντίπερα όχθη, πρώτος σκόρερ ήταν ο Μπλέικ Γκρίφιν με 16π., ενώ άλλους 12π. πρόσθεσε ο Ματ Μπαρνς.

Μία νίκη μακριά…

Την αγωνιστική τους ανωτερότητα απέδειξαν για ακόμα μια φορά οι Μαϊάμι Χιτ, οι οποίοι επιβλήθηκαν σχετικά άνετα των Μιλγουόκι Μπακς με 104-91 κάνοντας το 3-0 στη σειρά. Οι πρωταθλητές στηρίχθηκαν επιθετικά στον εκπληκτικό Ρέι Άλεν (23π. με 5/8 τρίπ.), ο οποίος -ερχόμενος από τον πάγκο- έδωσε σημαντική βοήθεια στον ΛεΜπρον Τζέιμς (22π.) και τον Κρις Μπος (16π.-14ριμπ.). Από πλευράς "Ελαφιών", οι Μπράντον Τζένινγκς και Λάρι Σάντερς σημείωσαν από 16π., ενώ άλλους 15π. πέτυχε ο Ερσάν Ιλιασόβα.

Πήραν προβάδισμα οι "Ταύροι"

Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα, οι Σικάγο Μπουλς πήραν τη νίκη απέναντι στους Μπρούκλιν Νετς με 79-76 και έκαναν το 2-1 στη σειρά. Η ομάδα του Τομ Θίμποντο λίγο έλειψε να… αυτοκτονήσει (σ.σ.: προηγήθηκε με δεκαεφτά πόντους), αλλά με όπλο την εξαιρετική της άμυνα μπόρεσε να διατηρηθεί μπροστά στο σκορ και να πάρει "κεφάλι" στη σειρά. Ο Κάρλος Μπούζερ (22π.-16ριμπ.) ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του "ζωγραφιστού" και μαζί με τον Λουόλ Ντενγκ (21π.-10ριμπ.) αποτέλεσαν την αιχμή του δόρατος για τους "Ταύρους", την ίδια ώρα που το Μπρούκλιν στηρίχθηκε στους Μπρουκ Λόπεζ (22π.-9ριμπ.-7κοψ.) και Ντερόν Ουίλιαμς (18π.).

Το πανόραμα των πλέι οφ:

ΑΝΑΤΟΛΗ
Μαϊάμι Χιτ (1) - Μιλγουόκι Μπακς (8) 3-0
Μπρούκλιν Νετς (4) - Σικάγο Μπουλς (5) 1-2
Νιου Γιόρκ Νικς (2) - Μπόστον Σέλτικς (7) 2-0
Ιντιάνα Πέισερς (3) - Ατλάντα Χοκς (6) 2-0

ΔΥΣΗ
Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ (1) - Χιούστον Ρόκετς (8) 2-0
Λος Άντζελες Κλίπερς (4) - Μέμφις Γκρίζλις (5) 2-1
Σαν Αντόνιο Σπερς (2) - Λος Άντζελες Λέικερς (7) 2-0
Ντένβερ Νάγκετς (3) - Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς (6) 1-1

Keywords
Τυχαία Θέματα