Βετούλας: «Προσπαθήσαμε να φανούμε ανταγωνιστικοί»

Ο κόουτς του Προμηθέα Πατρών, Νίκος Βετούλας στη συνέντευξη τύπου μετά την ήττα της ομάδας του από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ αναφέρθηκε στην προσπάθεια των παικτών του να φανούν ανταγωνιστικοί και στην ιστορική μέρα για το σύλλογο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Στην αρχή είπε: «Ηταν μια ιστορική στιγμή για τον Προμηθέα να παίξει στην Basket League με τον Παναθηναϊκό. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν

κάνει συγκλονιστική προσπάθεια τα προηγούμενα χρόνια και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Προσπαθήσαμε να φανούμε ανταγωνιστικοί. Θέλαμε ο Αντερσον να μπει στο πνεύμα του αγώνα παρότι δεν ήταν έτοιμος. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να δίνουμε το 100%, Υπάρχουν ματς που είσαι ανταγωνιστικός, αλλά τα παλεύεις μέχρι κάποιο σημείο και άλλα που πρέπει να νικήσεις».

Για την ενίσχυση: «Θέλουμε άλλον έναν παίκτη στους γκαρντ. Ψάχνουμε γι’ αυτό».

Για τα θετικά που κρατά: «Για πρώτη φορά η πεντάδα με τους τέσσερις Αμερικανούς ήταν μαζί και η προσπάθεια των παιδιών όταν η διαφορά ξέφευγε ήταν θετικά. Πρέπει να βελτιώσουμε το αμυντικό ριμπάουντ, γιατί χάσαμε διεκδικούμενες μπάλες. Στο πρώτο ημίχρονο μείναμε πολύ στο τρίποντο και θέλαμε καλύτερες επιλογές».

Από την πλευρά του ο Ζήσης Σαρικόπουλος σχολίασε: «Πρωταρχικός στόχος ήταν να ελέγξουμε το ρυθμό. Το καταφέραμε στο πρώτο ημίχρονο. Κάναμε κάποια αβίαστα λάθη στο δεύτερο δεκάλεπτο στο πρες του Παναθηναϊκού. Με αυτές τι ομάδες όταν έχεις νεκρό διάστημα δεν το συγχωρούν και η διαφορά ξεφεύγει. Παίξαμε δυνατά, βγάλαμε καλές άμυνες στην τελευταία περίοδο και κρατήσαμε σε χαμηλό σκορ τον Παναθηναϊκό. Κρατάμε την προσπάθεια και τον χαρακτήρα και συγκεντρωνόμαστε στην απαιτητική συνέχεια του πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα