Βεσκούκης: "Δεν αφήνουμε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη"

Δηλώσεις παραχώρησε ο παίκτης του Ιωνικού Νικαίας, Σάκης Βεσκούκης, μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Πανιωνίου (74-72) και αναφέρθηκε στο λόγο που έκρινε το παιχνίδι, στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπάδοι στα μπαράζ ανόδου και φυσικά, μιας και είμαστε σε κλίμα Euroleague, ποια ομάδα θα σηκώσει το τρόπαιο ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Φενέρ.

Αναυτικά:

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο:

"Το παιχνίδι κρίθηκε στο ποιος το ήθελε

περισσότερο. Δείξαμε μεγάλη καρδιά, μεγάλη αποφασιστικότητα. Ο Πανιώνιος είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, γι’ αυτό άλλωστε είναι και πρώτος, με πολύ έμπειρους παίκτες. Είπαμε ότι δε χρειάζεται τίποτα άλλο παρά καρδιά. Βάλαμε την καρδιά μας, τη θέλησή μας και με τη βοήθεια του υπέροχου κόσμου καταφέραμε να κερδίσουμε, κάτι που το θέλαμε πραγματικά πάρα πολύ".

Για τα μπαράζ ανόδου:

"Όσον αφορά τα μπαράζ, προς το παρόν χαιρόμαστε για τη σημερινή νίκη. Δεν ξέρουμε ακόμα ποιος θα είναι ο αντίπαλος. Εννοείται πως πάμε να κερδίσουμε και δεν αφήνουμε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη".

Για το ποια ομάδα θα σηκώσει τη φετινή Euroleague:

"Μακάρι να έπαιζε ο Ιωνικός στην Euroleague. (γέλια) Αλλά είναι δύο πολύ καλές ομάδες με φοβερούς προπονητές. Αυτός που θα είναι στην καλύτερη μέρα θα κερδίσει. Σ’ αυτά τα παιχνίδια για μένα δεν υπάρχουν φαβορί. Είναι θέμα μέρας."

Κάτια Πετροπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα