Βασιλόπουλος: «Με ψυχή και θέληση»

Κόντρα στο Λαύριο θα παίξει ο Κόροιβος ολόκληρη τη σεζόν καθώς με νίκη παραμένει στην Α1 ενώ σε αντίθετη περίπτωση η ομάδα της Ηλείας θα αγωνίζεται στην Α2.

Για την πολύ κρίσιμη αυτή αναμέτρηση μίλησε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος μέσω του προσωπικού του blog που διατηρεί στην επίσημη σελίδα του ΕΣΑΚΕ. Ο αρχηγός της ομάδας κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει τις εξέδρες ενώ υποσχέθηκε ότι αυτος και οι συμπαίκτες του θα καταθέσουν και τη ψυχή τους στο παρκέ προκειμένου

να πάρουν το πολυπόθητο ροζ φύλλο και να παραμείνουν έστω και την υστάτη στιγμή στην Α1.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε

Όλα ξεκινούν από τη θέληση και την ψυχή

Καλησπέρα σε όλους!

Το Σάββατο δίνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι, το οποίο είναι πραγματικά δίχως αύριο για όλους μας. Στο σημείο που έχουμε φτάσει και μετά από τις συνεχόμενες εντός έδρας ήττες κατά τη διάρκεια του δεύτερου γύρου, δεν καθορίζουμε εμείς τη μοίρα μας, αλλά θα περιμένουμε και τα αποτελέσματα άλλων. Θα εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο. Από την πλευρά μας, ήρθε η ώρα να κάνουμε το αποφασιστικό βήμα και να εκμεταλλευτούμε το σπίτι μας. Ζητάμε από τον κόσμο μας να γεμίσει τις κερκίδες και να κάνει το γήπεδο να γείρει προς την πλευρά μας. Η παραμονή στην κατηγορία αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα για όλους μας.

Η Ηλεία αξίζει να έχει εκπρόσωπο στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ και θα ματώσουμε για να τα καταφέρουμε. Όλα ξεκινούν από τη θέληση και την ψυχή. Αυτά είναι τα βασικά συστατικά μαζί με τη συγκέντρωση για να είμαστε εμείς στο τέλος νικητές.

Keywords
Τυχαία Θέματα