Β. Αλεξανδρής: « Στον Ηρακλή πήγα για να τον αναδιοργανώσω»

Δηλώσεις στο www.lefkadasportnews.gr έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Δόξα Λευκάδας ο προπονητής του Ηρακλή Βαγγέλης Αλεξανδρής. Ο «Τίγρης» των πάγκων αφού αρχικά συνεχάρη την ομάδα της Δόξας καθώς και τον κόσμο της ομάδας, ανέλυσε τα πεπραγμένα της αναμέτρησης, ενώ τέλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους λόγους που πήγε στον Ηρακλή.

Αναλυτικά τα όσα είπε

Συγχαρητήρια για

την προσπάθεια που κάνετε εδώ στη Λευκάδα, θέλω να δώσω και στον Πρόεδρο και στον κόσμο. Είμαι προπονητής που έχω περάσει τα τελευταία χρόνια στην επαρχία, δουλεύοντας σε 14 στο σύνολο. Χάρηκα για την ατμόσφαιρα. Χάρηκα για το παιχνίδι.

Για το παιχνίδι είπε:Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. εμείς με μα πιθανή νίκη θα είχαμε βλέψεις για ψηλότερα και να διεκδικήσουμε τα All α. Παίξαμε με μια πάρα πολύ καλή ομάδα με έμπειρους παίχτες και έμπειρο τεχνικό επιτελείο και έγινε ένα παιχνίδι αντάξιο και για τις δύο ομάδες γιατί εμείς μπορεί να μην έχουμε υψηλό μπάτζετ, μπορεί να μην έχουμε πάρα πολλούς παίχτες, μας έλειπες και ο Ντι Νουνό, αυτός που είναι πρώτος σκόρερ και πρώτος σε ασιστ, ήταν δική μου επιλογή και της διοίκησης φυσικά, να απομακρυνθεί γιατί δεν ταίριαζε με τη φιλοσοφία και ο Σωτήρης Γκιουλέκας, που σήμερα θα ήταν πολύ χρήσιμος. Αλλά παρόλα αυτά, παίξαμε πάρα πολύ καλά. Διεκδικήσαμε τη νίκη. Κρίθηκε στις λεπτομέρειες καμια φορά και στην τύχη. Εγώ δεν έχω παράπονο από τους παίχτες μου και πάλι συγχαρητήρια στους παίχτες και στους προπονητές της Λευκάδας.

Για τον “γηραιό” και το μέλλον του:Η σχέση μου με τον Ηρακλή ανάγεται στο παρελθόν. Έχω κάνει και παίχτης δύο σεζόν, αλλά και προπονητής παλαιότερα, το 98-99. είναι μια ομάδα που βοηθάω εδώ και τρία χρόνια, όταν πρώτος προπονητής, ήταν ο Θωμάς Κωστόπουλος(Βοηθός της Δόξας φέτος), γιατί είναι πνευματικό μου παιδί και την ανέβασε αυτός φυσικά στην Α2. Έχω πολύ καλές σχέσεις με τους ανθρώπους του Ηρακλή. Ήταν συνειδητή επιλογή. Θα μπορούσα να ήμουν τώρα σε ομάδες Α1, γιατί κάποια στιγμή ήρθαν προτάσεις από ομάδες, που όμως δεν με τιμήσανε από την αρχή της χρονιάς και προτίμησα να πάω στον Ηρακλή με στόχο να τον αναδιοργανώσω σε όλα τα επίπεδα, έτσι ώστε τα επόμενα χρόνια να φτάσει στην Α1. γιατί είναι ένα σωματείο με πολύ μεγάλο όνομα, κόσμο, αλλά που έχει μείνει αρκετά χρόνια χαμηλά και όταν μια ομάδα δεν είναι στη μεγάλη κατηγορία, χάνει πολύ και από την υποστήριξη του κόσμου, αλλά και από την οικονομική ενίσχυση.

Keywords
Τυχαία Θέματα