Τζήμας: "Σημαντική η συμμετοχή των νέων"

Ο Γιάννης Τζήμας είχε κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος από την ευρεία νίκη του Δούκα επί του Γυμναστικού Συλλόγου Λαρισαίων με 103-61. Σε δηλώσεις του, ο Θεσσαλός κόουτς στάθηκε στη σοβαρότητα που επέδειξαν οι "μπλε" αλλά και στο γεγονός του μεγάλου χρόνου συμμετοχής που πήραν οι νεαροί άσσοι του Α.Σ.Ε. Δούκα.

"Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας αφού κάναμε στο παρκέ όλα όσα είχαμε πει και σχεδιάσει. Θεωρώ πάντως ότι η διαφορά είναι πλασματική καθώς ο Γυμναστικός δεν είναι τόσο κακή ομάδα όσο φάνηκε", τόνισε ο έμπειρος τεχνικός και συνέχισε: "Είναι πολύ σημαντικό

ότι μας δόθηκε η ευκαιρία να δώσουμε αρκετό χρόνο συμμετοχής στα νέα παιδιά όπως ο Καρράς, ο Μαστόρος και ο Μιλεντίγιεβιτς τους οποίους σταδιακά θέλουμε να τους ενσωματώνουμε όλο και περισσότερο στο παιχνίδι μας. Δεν είναι εύκολος αυτός ο χειρισμός ειδικά σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό όμως είναι μέσα στις προτεραιότητες μας".

Όσον αφορά στη διακοπή του πρωταθλήματος αλλά και στη δύσκολη συνέχεια ο Τζήμας σχολίασε: "Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα διάστημα για να δουλέψουμε ώστε να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι τη νέα χρονιά. Σίγουρα αποτελεί πληγή για εμάς το γεγονός ότι από το νέο έτος έχουμε να δώσουμε δύο κολλητά εκτός έδρας παιχνίδια (Καβάλα και Αρκαδικό) σε διάστημα μόλις τεσσάρων ημερών".

Από τη πλευρά των παικτών ο Δημήτρης Κομποδιέτας τόνισε: "Αντιμετωπίσαμε με σοβαρότητα το παιχνίδι και καταφέραμε να φτάσουμε σε μια εύκολη νίκη. Πιστεύω ότι δεν ήταν τόσο κακός ο Γυμναστικός αλλά εμείς ήμασταν πολύ καλοί...".

Keywords
Τυχαία Θέματα