Τσαλδάρης: "Στοπ στο αρνητικό σερί"

Να αφυπνίσει τους συμπαίκτες του ώστε να μπορέσει η Λευκάδα να πάρει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Κόροιβο που έχει ανάγκη προσπάθησε ο Δημήτρης Τσαλδάρης μέσω του blog του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Τον Κόροιβο υποδέχεται για την 17η αγωνιστική της Basket League η Δόξα Λευκάδας σε έναν αγώνα που έχει χαρακτήρα τελικού με δεδομένο

ότι η νεόκοπη ομάδα παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία.

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης μέσω του επίσημου blog του θέλησε να ανεβάσει την ψυχολογία των συμπαικτών του, όντας ο πιο έμπειρος στο ρόστερ της ομάδας και τόνισε πως πρέπει να σταματήσει το αρνητικό σερί των ηττών.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Ξέρουμε πόσο οριακό είναι το ματς αλλά είμαστε έτοιμοι

Καλησπέρα σε όλους

Το πρωτάθλημα έχει μπει στη τελική ευθεία του και όπως έχω πει, κάθε παιχνίδι είναι τελικός για όλες τις ομάδες που διεκδικούν στόχους. Όσον αφορά το στόχο της παραμονής που είναι ο δικός μας, είμαστε στη δυσκολότερη θέση σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες. Ερχόμαστε από τρεις σερί ήττες και για να αυξήσουμε τις ελπίδες μας, αυτό το σερί θα πρέπει στο παιχνίδι με τον Κόροιβο να σταματήσει.

Ξέρουμε όλοι πόσο οριακό είναι αυτό το ματς για τη συνέχεια της χρονιάς και παρ' όλη τη πίεση που μπορεί να σου δημιουργήσει ένας τέτοιος αγώνας, θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι για να ανταποκριθούμε.

Ο Κόροιβος είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα,το έχει αποδείξει πολλές φορές στο πρωτάθλημα και εμείς είμαστε η πρώτη ομάδα που το κατάλαβε γιατί στο πρώτο ματς κατάφεραν να γυρίσουν ένα σχεδόν χαμένο παιχνίδι και στο τέλος να το κερδίσουν.

Τώρα, σε ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι θα πρέπει όχι μόνο να κερδίσουμε αλλά και να καλύψουμε τη διαφορά του πρώτου παιχνιδιού για να δούμε περισσότερο αισιόδοξα τη συνέχεια».

Keywords
Τυχαία Θέματα