Τσαμπής στο Basketblog: "Do or die στην Καλαμάτα!"

Τι κι αν η Πεύκη έδειχνε πριν από λίγο καιρό καταδικασμένη; Έστω και σχετικά αργά πήρε... μπρος και παλεύει με νύχια και με δόντια για την αποφυγή του υποβισμού της.

Ο Στράτος Τσαμπής είναι ο μεγάλος ηγέτης και ένα από τα παιδιά για την επίτευξη του στόχου. Με παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες και με ικανότητα να διασπάσει οποιαδήποτε "κλειστή" άμυνα με το πλούσιο ρεπερτόριό του, θα είναι καθοριστικός στο εκτός έδρα ματς με την Καλαμάτα, όπως συνέβη και στη δύσκολη επικράτηση

επί του Γλαύκου, όπου σταμάτησε στους 20 πόντους.

Ο έμπειρος γκαρντ μίλησε στο Basketblog για την τελική αντεπίθεση της αθηναϊκής ομάδας, η οποία θέλει αυτή τη φορά να καταφέρει να σταθεροποιηθεί στις εθνικές κατηγορίες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Η νίκη επί του Γλαύκου αποκτά ιδιαίτερη σημασία για εμάς και είναι πολύ σημαντική, αν αναλογιστούμε το γεγονός πως πρόκειται για μια από τις πλέον σκληροτράχηλες ομάδες της κατηγορίες. Μπορεί να ήρθε στο νήμα, όμως σημασία έχει το ροζ φύλλο, το οποίο είναι ζωτικής σημασίας εν όψει της συνέχειας. Πλέον, έχουμε μπροστά μας το επόμενο, κρίσιμο παιχνίδι με την Καλαμάτα μακριά από την έδρα μας. Δεν είναι τυχαίο πως το συγκεκριμένο ματς έχει χαρακτηριστεί "do or die", οπότε είμαστε προετοιμασμένοι για μια πολύ δύσκολη Κυριακή. Στη δικιά μας πλευρά, το κλίμα είναι εξαιρετικό. Δουλεύουμε στοχευμένα πάνω στις αδυναμίες των αντιπάλων μας σε καθημερινή βάση και είμαστε έτοιμοι για ένα διπλό που αν έρθει, θα μας δώσει άλλον αέρα στην υπόθεση παραμονή".

Keywords
Τυχαία Θέματα