Τρέλα και ουρές για ένα εισιτήριο του τελικού των τελικών!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Τετάρτη (4/6, 19:45, ΝΕΡΙΤ) τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στον πέμπτο και τελευταίο τελικό, που θα κρίνει το φετινό πρωτάθλημα και οι οπαδοί των «πράσινων» ετοιμάζονται να γεμίσουν το κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων!

Σε αντίθεση με τους δύο προηγούμενους τελικούς στην «πράσινη» έδρα, αυτή τη φορά το ΟΑΚΑ

θα γεμίσει ασφυκτικά, αφού λίγες ώρες μετά το «διπλό» στο ΣΕΦ, ο κόσμος έσπευσε από το πρωί της Δευτέρας (2/6) να στηθεί στην ουρά στη Λεωφόρο ώστε να εξασφαλίσει ένα «μαγικό χαρτάκι»! Από τη ζήτηση προκύπτει πως το sold out δεν θα αργήσει να γίνει πραγματικότητα…

Μέχρι τότε, σας παραθέτουμε την ανακοίνωση της ΚΑΕ για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων:

Στη διάθεση των φίλων του Παναθηναϊκού βρίσκονται τα εισιτήρια του πέμπτου τελικού του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, ο οποίος θα λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη (4/6, 7.45μ.μ.).
Τα εισιτήρια της αναμέτρησης θα διατίθενται από το εκδοτήριο που βρίσκεται στη θύρα 10 του γηπέδου "Απόστολος Νικολαϊδης" τις εξής μέρες και ώρες:

Σήμερα (2/6): 12μ.μ.-6μ.μ.
Τρίτη 3/6: 10π.μ.-6μ.μ.
Τετάρτη 4/6: 10π.μ.-3μ.μ.

Την ημέρα του αγώνα (Τετάρτη 4/6) τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ θα ανοίξουν στις 16.00.

Εισιτήρια διατίθενται ακόμη από τα γραφεία της Viva (Καποδιστρίου 2 &Λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι, 2ος όροφος, Ωράριο Λειτουργίας: 8π.μ. – 11μ.μ.) και Viva Mall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων) καθώς και διαδικτυακά (στο www.paobc.gr και στο www.viva.gr). Επίσης, τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο. Να σημειώσουμε πως από τα γραφεία της VIVA η αγορά εισιτηρίων γίνεται ΜΟΝΟ με πιστωτική κάρτα!

Keywords
Τυχαία Θέματα