Τουρκία: Πήρε το ντέρμπι η Φενέρ (pic)

Με τα χρώματα της φανέλας της, το κίτρινο και το μπλε, έβαψε την Κωνσταντινούπολη η Φενέρμπαχτσε η οποία επιβλήθηκε της Νταρουσάφακα με 79-76 για την 20η αγωνιστική της τουρκικής λίγκας.

Η Φενέρμπαχτσε τα βρήκε αρκετά σκούρα κόντρα στο σύνολο του Ντέιβιντ Μπλατ με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, με τον Μπόγκταν Μπογκντάνοβιτς να δίνει τις απαιτούμενες λύσεις στα τελευταία λεπτά με τα τρίποντα του. Ο Σέρβος ήταν εξαιρετικός για ένα ακόμα παιχνίδι πετυχαίνοντας 13 πόντους, όμως ο πολυτιμότερος

παίκτης του αγώνα ήταν ο Μπόμπι Ντίξον με τον έμπειρο γκαρντ να πετυχαίνει 18 πόντους μαζεύοντας 6 ριμπάουντ ενώ μοίρασε και 4 ασίστ. Από την πλευρά των φιλοξενούμενων, ο Μπραντ Ουοναμέικερ ήταν ο καλύτερος του αγώνα με 18 πόντους ενώ κοντά στο double-double ήταν ο Άντε Ζίζιτς με 12 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Βέβαια δεν έλειψαν και τα προβλήματα για την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τον Έκπε Ούντοχ να τραυματίζεται στην κλείδα και να πηγαίνει μετά το τέλος του αγώνα στο νοσοκομείο προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις.

Τα δεκάλεπτα:

15-19, 38-41, 57-57, 79-76

Με αυτή τη νίκη η Φενέρ παρέμεινε στην κορυφή του πρωταθλήματος μετά από 20 αγωνιστικές έχοντας συνοδοιπόρο την Εφές Ανατολού, η οποία επιβλήθηκε με 81-58 της Τόφας.

MVP! @BobbyDixon20 #Fenerbahçe pic.twitter.com/gB0ler3bQZ

— Fenerbahçe Basketbol (@FBBasketbol) 6 Μαρτίου 2017
Keywords
Τυχαία Θέματα