Τώρα ή ποτέ...

Η αγωνιστική δράση της Basket League συνεχίζεται με τη διεξαγωγή της 22ης αγωνιστικής. Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί σε τρεις ημέρες, καθώς το Σάββατο (28/3) θα πραγματοποιηθούν τέσσερα παιχνίδια, την Κυριακή (29/3) δύο και τη Δευτέρα (30/3) θα κλείσει την αυλαία το ματς του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει

σπουδαίους αγώνες με σημαντικό βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Την αυλαία ανοίγουν το Σάββατο, τέσσερις ταυτόχρονες αναμετρήσεις (17:00). Ο ΠΑΟΚ στην προσπάθεια που κάνει να διατηρηθεί αήττητος ως το τέλος της κανονικής διάρκειας και να διατηρήσει τη θέση του στην 4άδα, υποδέχεται τον Απόλλωνα Πάτρας. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από σερί νικών και δείχνουν να είναι σε καλύτερη κατάσταση από την ομάδα του Βετούλα, η οποία δέχεται τα χτυπήματα το ένα μετά το άλλο, και έχει ανάγκη μια μεγάλη νίκη, ώστε να πάρει ψυολογία ενόψει και του τελικού Κυπέλλου.

Στην Κρήτη, το Ρέθυμνο υποδέχεται την Κηφισιά με φόντο μια θέση στην 8άδα. Οι γηπεδούχοι έχουν εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την είσοδό τους στα playoffs και πλέον θα κάνουν την προσπάθειά τους, ώστε να εξασφαλίσουν και την 6η θέση που είναι ο βασικός τους στόχος. Από την άλλη η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου, θέλει πάση θυσία αυτήν τη νίκη, ώστε να ξαναμπεί στη διεκδίκηση της 8ης θέσης. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε άσχημη περίοδο και ένα "διπλό" απέναντι σε μια καλή ομάδα και σε μια δύσκολη έδρα θα ανέβαζε κατακόρυφα την ψυχολογία των παικτών της ΑΕΝΚ.

Τα Τρίκαλα κατάφεραν να τελειώσουν γρήγορα το θέμα... παραμονή και πλέον κρυφοκοιτάζουν την 8άδα. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να πάρουν νίκες όπως αυτή κόντρα στονξ Κολοσσό. Οι "θαλασσί" έχουν εξαιρετικό ρυθμό παρά την ήττα από την ΑΕΚ και ταξιδεύουν στη Θεσσαλία με σκοπό την νίκη που θα τους δώσει ένα εισιτήριο για τα playoffs.

Ένα από τα ματς της αγωνιστικής διεξάγεται στη Δράμα, όπου ο ΚΑΟΔ υποδέχεται τον Πανελευσινιακό. Η ομάδα του Κώστα Μέξα με νίκη εξασφαλίζει κατα πολύ την παραμονή της, ενώ ταυτόχρονα κόβει το... νήμα της ζωής της ομάδας της Ελευσίνας από την Α1. Οι παίκτες του Κουστένη ξέρουν πως αν δεν κερδίσουν τώρα, λένε αντίο στην κατηγορία, πέραν συγκλονιστικού απροόπτου.

Την Κυριακή (29/3, 13:00) διεξάγεται το ματς της αγωνιστικής με την ΑΕΚ να περιμένει στο ΟΑΚΑ τον Άρη. Η Ένωση θέλει την νίκη, η οποία θα της δώσει το πλεονέκτημα της 4άδας απέναντι στους "κίτρινους", καθώς η ομάδα του Πρίφτη έχει να αντιμετωπίσει και τους "αιωνίους" στην συνέχεια. Ωστόσο αν οι φιλοξενούμενοι καταφέρουν να πάρουν την νίκη κλειδώνουν την θέση τους, έχοντας δυνατότητες και για την 3η θέση.

Την ίδια μέρα (18:00), ο Κόροιβος υποδέχεται τον Ολυμπιακό, σε ένα ματς όπου οι γηπεδούχοι θέλουν να κοντράρουν τις δυνάμεις τους με μία καλύτερη ομάδα, που πηγαίνει στην Ηλεία, κουρασμένη και "λαβωμένη" από τους τραυματισμούς.

Το πρόγραμμα κλείνει τη Δευτέρα (30/3, 18:00) στο κλειστό της οδού Αρτάκης, με τον Πανιώνιο να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό σε ένα ματς με βαθμολογικό ενδιαφέρον μόνο για τους φιλοξενούμενους.

Keywords
Τυχαία Θέματα