Το τηλεφώνημα του... Φιλ Τζάκσον στον Θανάση Αντετοκούνμπο!

Μιλώντας για τον αδερφό του και το δεύτερο «αμερικάνικο όνειρο» της οικογένειας Αντετοκούνμπο, ο Γιάννης αποκάλυψε πρόσφατα στην εφημερίδα «New York Post» ότι ο Θανάσης αποφάσισε να απορρίψει εξαιρετικές προτάσεις από την Ευρώπη, ώστε να κυνηγήσει την φιλοδοξία του ΝΒΑ από τις Η.Π.Α. και μέσω του NBDL. Ο ίδιος ο Θανάσης Αντετοκούνμπο σχολίασε την Πέμπτη (6/11) την επιλογή του στην Media

Day της νέας ομάδας του, Ουέστσεστερ Νικς, αποκαλύπτοντας πως σημαντικό ρόλο σε αυτή έπαιξε ένα τηλεφώνημα από τον... ίδιο τον πρόεδρο των Νικς, Φιλ Τζάκσον!

Ο «Thanasis» επιλέχθηκε από τη Νέα Υόρκη στο Νο51 του φετινού ντραφτ και παρότι αγωνίστηκε με τη φανέλα της στο summer-league του Λας Βέγκας, δεν κατάφερε να εξασφαλίσει ένα εγγυημένο συμβόλαιο στο ρόστερ για την κανονική περίοδο. Οι Νικς στελέχωσαν με άλλους το 15μελές ρόστερ τους, αλλά ο Θανάσης εξήγησε πως δεν δέχθηκε την πρόταση της ιταλικής Βαρέζε για 2ετές συμβόλαιο έναντι 550.000δολ. -και με οψιόν για το ΝΒΑ το καλοκαίρι του 2015- «γιατί ο κ. Τζάκσον μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι πιστεύει σε μένα».

Ο πρώην παίκτης του Φιλαθλητικού, που αγωνίστηκε και πέρσι στο NBDL με το Ντέλαγουερ (μ.ο. 12π.-4ριμπ.), αποφάσισε να επιστρέψει στην θυγατρική λίγκα έναντι μόλις 25.000, διότι ο πρόεδρος των Νικς του τόνισε πως αν μείνει στην Αμερική, η Νέα Υόρκη θα παρακολουθεί καλύτερη την εξέλιξή του. Αφού το Ουέστσεστερ θα παίξει επίσης την «τριγωνική επίθεση» που εφαρμόζουν από φέτος και οι Νικς στο ΝΒΑ. Ο Θανάσης κατέληξε πως «το θέμα είναι να έχω αυτοπεποίθηση και η ομάδα να πιστεύει σε μένα. Μπορώ να γίνω ο παίκτης που θέλει η ομάδα να γίνω. Μπορώ να φέρω ομαδικότητα και να είμαι πάντα καλός συμπαίκτης. Μπορώ να φέρω ενέργεια στην άμυνα και να κάνω ό,τι χρειάζεται για να βρεθώ στο ΝΒΑ. Όλα τα άλλα θα έρθουν μετά».

Keywords
Τυχαία Θέματα