Το success story...του Κόροιβου (Photo Gallery)

Όταν την περσινή σεζόν ο Σάκης Καρύδας έστελνε τον Κόροιβο για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ, κανείς δεν περίμενε ότι μετά τις τόσες αλλαγές που έμειναν η ομάδα της Ηλείας θα παρουσίαζε ένα πρόσωπο, που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις καλές δυνάμεις της μεγάλης κατηγορίας.

Τα ως τώρα πεπραγμένα, αναφορικά με τους αριθμούς δεν λένε την αλήθεια, καθώς το 3-5 σε οκτώ αγωνιστικές και το επικείμενο 3-6 (αγωνίζεται στο ΣΕΦ

με τον Ολυμπιακό) δεν αποτελεί κριτήριο για μια ομάδα που σφύζει από υγεία. Η διοικούντες της ομάδας αποφάσισαν να δώσουν τα κλειδιά στον Χάρη Μαρκόπουλο, έναν τεχνικό που αποδεικνύει έμπρακτα ότι το μήλο πέφτει κάτω από την μηλιά καθώς εμφανίζεται εφάμιλλος του πατέρα του Σούλη, ενώ πρόσθεσε ως team manager τον Σταύρο Ελληνιάδη, ένα πρόσωπο που μόνο το όνομα του αποτελεί εγγύηση.

Επίσης, έχει κάνει καταπληκτική δουλειά στην επικοινωνία, ενώ το κλειστό της Ήλιδας είναι πάντα κατάμεστο, με τον Μάνο Παπαδόπουλο, τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, να μιλάει για τα καλύτερα λόγια για αυτό που συνάντησαν οι «πράσινοι» την περασμένη Δευτέρα (1/12), σε ένα παιχνίδι που ο Χάρης Μαρκόπουλος έκανε ματ στον Ντούσκο Ιβάνοβιτς (ο πρώτος τη φετινή σεζόν).

Όσο για τους παίκτες, ο Ρόμπερτ Λόουερι είναι ο δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος πίσω από τον «φευγάτο» Μάικ Τζέιμς, ενώ ο Τζος Μάγκετ είναι ο τρίτος σε ασίστ στην Α1, με τον Αμερικανό να κάνει καταπληκτικά πράγματα. Εκπληκτικό πρωτάθλημα κάνει και ο Ντάριους Γκάρετ ο οποίος είναι ο πρώτος σε κοψίματα στο πρωτάθλημα (19), ενώ η προσθήκη του Γκιγιέρμο Ρούμπιο, ενός παίκτη διεθνή που έχει αγωνιστεί στην Εθνική Ισπανίας, μόνο αμελητέα δεν είναι. Στο ρόστερ υπάρχει ο «μαέστρος» και πολύπειρος, Σάσα Βασίλιεβιτς, ενώ όλο αυτό το διάστημα ο Κόροιβος δεν έχει πάρει βοήθεια από τον βασικό του φόργουορντ, τον Ντουέιν Ντέιβις, ο οποίος είναι τραυματίας.

Δίπλα σε αυτούς, βάλτε και τους Έλληνες, Νίκο Αγγελόπουλο, Μιχάλη Γιαννακιδη, Ανδρέα Κανονίδη, Γιώργο Παπαπέτρου, Παναγιώτη Φιλιππάκο και Γιώργο Γαλλιώτο και θα διαπιστώσετε γιατί ο Κόροιβος διανύει το δικό του...success story...με τις εκπλήξεις στο ρόστερ να μην σταματούν!!

Keywords
Τυχαία Θέματα