Το στοίχημα του Σαββάτου

Κουπόνι για... χόρταση το σημερινό, με πολλά ματς από πολλές χώρες και πολλές ευκαιρίες. Θέλει τύχη στις επιλογές, αλλά έχει σημεία που σε εμπνέουν για γερό μπάσιμο.


Η Α1 είναι από τις πλέον γεμάτες για Σάββατο, αφού γίνονται έξι αγώνες. Λευκάδα- Ολυμπιακός και το χάντικαπ ήδη ανεβαίνει, άνοιξε στους 23,5 και έχει φτάσει στους 26,5. Το ματς είναι για 30 αν δεν αφήσει το γκάζι ο Ολυμπιακός. Σημείωνουμε ότι έχει παίξει

με Παναθηναϊκό, Εφές σε τρεις μέρες και έχει εβδομάδα με δύο ματς Ευρωλ΄γικας. Αλλά άντε και δίνει ανάσες στους βασικούς, μήπως υπάρχουν... εφεδρικοί; Θέμα κεφιού αλλά το 1,93 στο διπλό το λες και πρόκληση.


Λαύριο - Τρίκαλα θα πάμε δυνατά με τον άσο του 1,40. Καλή έδρα,καλό υλικό, τα Τρίκαλα έχουν θέματα, άσος έτσι απλά.


Απόλλων Πατρών - Ρέθυμνο σε ματς που έχει υπάρξει αντιστροφή φαβορί. Οχι ότι είναι καλός ο Απόλλωνας, αλλά και το Ρέθυμνο δεν είναι τόσο εντυπωσιακό όσο δείχνουν οι δύο μεγάλες νίκες του, στη Ρόδο και μέσα με τον Αρη. Το 1,97 του άσου μας οδηγεί εκεί, είναι στοιχηματική ευκαιρία.


Κολοσσός - Προμηθέας και το 1,47 του άσου μάλλον δίνεται από... ανάγκη των γηπεδούχων. Μέχρι τώρα δεν βλέπονται, ο Πρμηθέας αν και νεοφώτιστος είναι γεμάτη και σοβαρή ομάδα. Ασος λογικά, αλλά κάκιστη η τιμή του.


Κύμη - ΑΕΚ και το διπλό με χάντικαπ 13,5 πόντους στο 1,97 μοιάζει με... ξερολούκουμο. Αν ήταν ερέγγυα η ΑΕΚ και δεν έχανε μεγάλες διαφορές θα ήταν το δώρο της εβδομάδας. Τώρα παίζεται, αλά συγκρατημένα, το ματς είναι για 20 πόντους και βάλε.


Αρης - ΠΑΟΚ στο μεγάλο ντέρμπι της θεσσαλονίκης όμως το 1,20 του άσου είναι άκρως ενδεικτικό της εικόνας των δύο ομάδων. Του ΠΑΟΚ συγκεκριμένα, αφού και ο Αρης ακόμα δεν έχει ρυθμό αλλά μέσα στο Παλέ από αυτόν τον ΠΑΟΚ, απλά δε γίνεται να χάσει.


Στην VTB έχει δυο παιχνίδια με την Αστάνα του Παπαθεοδώρου να υπδοέχεται τη Ρίγα. Θα άξιζε σε ένα σύστημα με ζητούμενα το διπλό του 2,10 σε ένα ματς που είναι πιο ισορροπημένο απ' όσο δίνεται.


Το Ενισέι - Νίζνι έχει φαβορί τους γηπεδούχους,αλλά στο 1,33 ομάδα που έχει ήδη αλλάξει προπονητή επειδή κάνει κουμάντο μάνατζερ και δεν του έπαιρνε τους παίκτες δεν την παίζεις ούτε με τάσεις αυτοκτονίας.

Οι Τούρκοι πιάνουν από νωρίς το μεσημέρι δουλειά, για να μας... τρελάνουν κάπου αφού τα περίεργα δεν τους εγκαταλείπουν ποτέ. Θα πει κάποιος και γιατί να παίξουμε; Ε, γιατί ορισμένα μοιάζουν... αγνά και σίγουρα.


Το διπλό της Μπεσίκτας στην Ιστανμπούλ για παράδειγμα στο 1,22 είναι μια συνετή επιλογή και με μη σεσημασμένες ομάδες.


Αντίθετα δηλαδή με το Καρσίγιακα - Τραμπζόν που το βλέπεις και σου σηκώνεται η τρίχα. Παίξτε μόνοι σας κύριοι και το ματς και τις αποδόσεις του.


Μπουγιουκ - Τόφας είναι αμφίρροπο παιχνίδι με σωστό ελαφρύ φαβρί τους γηπεδούχους στο 1,65 αλλά όχι και για σοβαρή ενασχόλση σε μέρα με τόσες επιλογές.


Νταρουσάφακα - Γκαζιαντέπ σε... τιποτένιο άσο του 1,09 και το ερώτημα είναι αν μπορεί να κάνει ένα ξέσπασμα η Νταρουσάφακα που ακόμα ψάνχεται. Οι 14,5 πόντοι είναι στο χέρι της πάντως η παρουσίας της μέχρι τώρα δεν εμπνέει εμπιστοσύνη.


Στη Γερμανία σήμερα είναι το κυρίως μέρος της αγωνιστικής. Αλμπα - Γκέτιγκεν σε άσο στήριγμα στο 1,22 που δεν γίνεται να σπάσει όσο κι αν δεν τρομάζει η φετινή Αλμπα. Τον βάζουμε δυνατά στις επιλογές μας.


Μπαουνσβάιγκ - Τούμπιγκεν μιλάμε για δύο ομάδες με μια νίκη όλη κι όλη, οπότε όσο κι αν δείχνουν καλύτερη οι γηπεδούχοι, στο 1,57 μόνο μεγάλος ρισκαδόρος τους παίζει.


Ντερμπάρα το Ουλμ - Λούντβιγκσμπουργκ και εδώ δεν δικαιολογείται το 1,47 στον άσο. Οχι ότι την κοντράρεις κιόλας την Ουλμ μέσα στην έδρα της που κάνει κάτι 100άρες από το πουθενά, αλλά μένουμε λίγο συγκρατημένοι στη στήριξή της.


Γκίσεν - Μπαϊρόιτ σε ζευγάρι που έχει κάνει απρόσμενα καλή εκκίνηση. Το βλέπουν σωστά σαν ντέρμπι, αλλά το 1,62 στον άσο μας οδηγεί να κοιτάξουμ προς το διπλό με χάντικαπ. Εκεί βλέπεις 3,5 πόντους στο 1,85, συνολικά διακρίνεις ανισορροπία και προσπερνάς.


Στο Ράστα Φέστα - Μπρεμερχάβεν έχει νόημα να αναζητήσουμε μια από τις εκπλήξεις της ημέρας με το 2,70 του άσου. Μόνο σε ζητούμενα και με δηλωμένο ρίσκο, αλλά δεν είναι τόσο χάλια οι γηπεδούχοι που κάπου θα νβρουν τα πατήματά τους.


Η Γαλλία συνεχίζει σήμερα τη δράση της με το ντέρμπι Λε Μαν - Μονακό να δεσπόζει. Η Μονακό με 4-0 μοιάζει ασταμάτητη και η φόρμα της λέει ότι μπορεί να περάσει και από αυτή την έδρα και να μαςδώσει το διπλό του 1,70.


Νανσί - Γκραβελίν με απογοητευτική εκκίνηση και για τους δύο και με το 1,60 του άσου να μας προκαλεί αποστροφή και τάση προσπέρασης.


Ναντέρ - Σαλόν και το 1,30 μπορεί να αποτελέσει ένα από τα στηρίγματα της ημέρας για τους γηπεδούχους που μαζί με την Μονακό είναι ήττητοι στην κορυφή.


Παράξενο ματς το Ορελάν - Λιμόζ. Οι γηπεδούχοι έχουν αρχίσει πολύ άσχημα και το 1-3 δεν είναι αντιπροσωπευτικό των δυνατοτήτων τους. Αλλά και Λιμόζ με το ρόστερ που έχει δεν είναι για 2-2. Εχει νόημα το κυνήγι της έξπληξης με άσο ζητούμενο στο 2,25 αλλιώς αποχή.


Αλλο παράξενο το Αντίμπ - Βιλερμπάν. Με 3-1 οι εντυπωσιακοί γηπεδούχοι που στηρίζονται σε... γερόλυκους, 1-3 οι απογοητευτικοί φιλοξενούμενοι που έχουν ρόστερ για ιο μεγάλα πράγματα. Κάπου θα στρίψουν, αλλά με όσα δείχνουν μέχρι τώρα, το ματς με 2,05-1,80 δεν παίζεται.


Η Ισπανία ανοίγει την αγωνιστική της με δύο ματσάρες. Σαραγόσα - Μούρθια με φαβορί στο 1,62 τους γηπεδούχους όχι παράλογα, έστω κι αν θέλαμε λίγο καλύτερη τιμή. Παίζεται κι έτσι, είναι σωστό το φαβορί.


Ανδόρα - Μπιλμπάο σε ισορροπημένο σετ με 1,90-1,95 που μας οδηγεί προς το όβερ 165,5 πόντους στο 1,87 αφού κάνουν μεγάλα σκορ και οι δύο.

Keywords
Τυχαία Θέματα