Το στοίχημα του Σαββάτου

Φινάλε των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ σήμερα, με πολλά μέτωπα να έχουν κλείσει, αλλά και στοχευμένο ενδιαφέρον που μπορεί να μας δώσει ευκαιρίες.

Ουκρανία - Σλοβενία σε ματσάρα για τους γηπεδούχους. Οι Σλοβένοι είναι πρώτοι, έχουν νικήσει με 7 το πρώτο ματς, αλλά ακόμα και αν χάσουν με παραπάνω και βγουν δεύτεροι, θα περάσουν μεταξύ των 4 καλύτερων δεύτερων αφού θα έχουν 3/4 και καλό συντελεστή. Καλά όλα αυτά, αλλά το 1,38

του άσου είναι ανέκδοτο. Το 1,57 στο διπλό με 6,5 αβαντάζ των Σλοβένων, λουκούμι. Και το όβερ 75,5 των Σλοβένων στο 1,95 μοιάζει με δώρο. Οπως και το όβερ 151,5 στο 1,55.

Κύπρος - Ελβετία με ενδιαφέρον μόνο το γόητρο των Κύπριων που επί των κάκιστων Ελβετών πέτυχαν την πρώτη νίκη τους και σήμερα θέλουν να τις ντουμπλάρουν. Δίκαιο το 1,40 του άσου, απλά θυμίζουμε την περίεγη ανατροπή του πρώτου αγώνα, από 15 πόντους Ελβετία στο ημίχρονο στο διπλό τελικό.

Η Ουγγαρία έχει ήδη προκριθεί και υποδέχεται τα απογοητευτικά Σκόπια. Το 1,22 μάλλον πήγε τόσο ψηλά με τον φόβο μην μπουν και οι... φύλακες του γηπέδου για τη συμμετοχή. Αν παίξουν οι κανονικοί, και ο άσος με τους 6,5 πόντους στο 1,83 δώρο είναι.

Παράξενο ματς το Ισλανδία - Βέλγιο. Πέρασαν αέρα οι Βέλγοι με 5 νίκες σε ισάριθμα ματς, θέλουν τη νίκη για να παλέψουν για καλύτεροι δεύτεροι οι Ισλανδοί. Αλλά 1,26; οχι ρε παιδιά. Βάζω το 3,65 του διπλο σε ένα ζητούμενο και κάνω και την πλάκα μου με μπασκετική λογική.

Ματσάρα από το πουθενά μας βγήκε το Εσθονία - Πολωνία μετά το εντός στραπάτσο των Πολωνών από τους Λευκορώσουν. Καίγονται πλέον για τη νίκη για να μη μπλέξουν σε ισοβαθμίες, έχουν και 14 πόντους αέρα από το πρώτο ματς, αλλά αν χάσουν θα πάνε σε τριπλή και με τους Λευκορώσους οπότε... θα νικήσουν! Είναι καλύτερη ομάδα, είνι μεγάλη φαβορί όμως το 1,38 δεν είναι σωστό και σίγουρα δεν είναο ποντάρισμα ευκαιρίας.

Ολλανδία - Γερμανία σε άλλον ένα τελικό πρόκρισης. Οι Ολλανδοί έχουν μια νίκη παραπάνω και +4 από τη νίκη τους μέσα στη Γερμανία. Οι Γερμανοί έχουν καλύτερο υλικό αλλά χειρότερη ομάδα. Δίνονται φαβορί οι Γερμανοί και λογικά στους 4,5 πόντους έχει δοθεί η ισορροπία. Θα πάρουμε άσο με χάντικαπ στο 1,80, πρόκριση Ολλανδών δηλαδή.

Δανία - Αυστρία χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον αλλά με στοιχηματικό στο 2,65 του άσου που είναι ένα ωραίο ζητούμενο αφού οι Αυστριακοί μάλλον υπερτιμημένοι είναι και οι Δανοί το αντίθετο.

Άλβανία - Σλοβακία σε ματς γοήτρου που σε... τρώει για το 3,05 του άσου για να κάνουν σεφτέ οι Αλβανοί αλλά από την άλλη ίναι τόσο αδύναμοι που σκέφτεσαι να βάλεις έστω και... σεντς πάνω τους.

Το 1,40 του διπλού της Λευκορωσίας στην Πορτογαλία παίζεται δυνατά παρότι το άλλο ματς του ομίλου που ενδιαφέρει άμεσα τους Λευκορώσους είναι νωρίτερα. Θα το πάρουν το ματς αυτοί για να τελειώσουν όπως πρέπει και η απόδοση είναι εξωπραγματική.

Η Βρετανία θα νικήσει στο Λουξεμβούργο για να είναι στις καλές δεύτερες, το 1,07 δεν αξίζει τίποτα και πάμε προςτο διπλό με 13,5 πόντους στο 1,85 αφού είναι καλοί οι Βρετανοί και όσο αξιόμαχο κι αν είναι το Λουξεμβούργο δύσκολα θα αντέξει για πολύ.

Κόσοβο - Βουλγαρία είναι οι κακοί με τους χειρότερους και το 1,57 του λογικού διπλού δείχνει ότι φοβούνται πράγματα μέχρι και οι μπουκ. Ας παίξουν μόνοι τους λοιπόν.

Μαυροβούνιο - Γεωργία τέλος σε άλλη μια ματσάρα της αγωνιστικής. Οι Μαυροβούνιοι είχαν "κλέψει" τη νίκη στο πρώτο ματς με ένα καλάθι στην εκπνοή και αν νικήσουν σήμερα περνάνε πανηγυρικά, με τη Γεωργία να ψάξει το +3 για να περάσει αυτή σαν πρώτη. Σαν πολύ μας φαίνεται το 7,5 του χάντικαπ, θα πάμε στο διπλό του 1,88 ποντάροντας σε γερή κόντρα από την ομάδα του Ζούρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα