Το στοίχημα του Σαββάτου


Απ' όλα έχει ο μπαξές σήμερα, με πολλών χωρών τα πλέι οφ να αρχίζουν ή να εξελίσσονται αλλά και με ισπανική κανονική περίοδο.


Εκεί, στην Ισπανία, βρίσκουμε και ένα από τα πιο ισχυρά σημεία της ημέρας. Ο άσος του 1,40 της Μούρθια με την Τενερίφη είναι αδιαπραγμάτευτος, με την ομάδα του Κατσικάρη μετά τον θρίαμβο επί της Βαλένθια να παίζει ρέστα για όσες ελπίδες της απομένουν για να προλάβει τα πλέι οφ.


Ματσάρα είναι το Ομπραντόιρο - Μπιλμπάο. Παλεύουν για την παραμονή οι γηπεδούχοι, οριακά σε θέσεις πλέι οφ οι φιλοξενούμενοι που δίνονται φαβορί στο 1,80. Οριακές καταστάσεις,

με την πολύ ενισχυμένη με τρεις παίκτες Ομπτανόιρο να προσφέρεται για ζητούμενο στο άσο του 2,05.

Στην Ιταλία αρχίζουν τα πλέι οφ και οι έδρες έχουν μακράν τον πρώτο λόγο. Αβελίνο - Πιστόια στο 1,33 και Εμίλια - Σάσαρι στο 1,30 με το πρώτο να μοιάζει πιο ισχυρό στα δικά μας μάτια. Η Σάσαρι είναι παράξενο καράβι και ίσως είναι λίγο καλύτερα να μη μπλέξουμ.

Τα ίδια ισχύουν πάνω - κάτω και στη Γερμανία, με τα πλέι οφ να παίρνουν σειρά και τις έδρες να έχουν τον πρώτο λόγο.


Στο Ολντενμπουργκ - Ουλμ καλό είναι και το 1,26 του άσου, καλό και το όβερ στο 164,5 με την παρουσία της Ουλμ να αποτελεί... εγγύηση για μεγάλα σκορ.


Στο Φρανκφούρτη - Αλμπα λέμε να προσπεράσουμε. Δεν είναι και για 1,36 ο άσος, μήπως μάλιστα πάμε στην κόντρα σε σύστημα με ζητούμενα και όχι απλά στο διπλό με χάντικαπ 6,5 και απόδοση 1,83 αλλά στο ξερό διπλό του 3,25. Εχει μια λογική.


Μπάγερν - Λούντβιγκσμπουργκ και δεν συζητιέται ο άσος, ενώ είναι πιθανό και το χάντικαπ των 11,5 πόντων που θα μας ανεβάσει στο 1,95.


Η Γαλλία παίζει την προτελευταία αγωνιστική της και τα ανοιχτά μέτωπα είναι πολλά. Ντιζόν - Βιλερμπάν είναι μια μάχη πλέι οφ με την οποία δεν μπλέκουμε και σίγουρα δεν ακουμπάμε αυτόν τον άσο σε τιμή 1,65 που θεωρείται λάθος.


Γκραβελίν - Σαλόν άλλο μεγάλο ντέρμπι και άλλο ματς στοιχηματική ρουλέτα. Εδώ ο άσος είναι πιο "γεμάτος" στο 1,83 και παίζεται αλλά με επιφυλάξεις και σε καμία περίπτωση για στήριγμα.


Λε Μαν - Νανσί είναι ένα καλό στήριγμα του 1,20 το οποίο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε άφοβα για να αυξήσουμε την συνολική απόδοση των επιλογών μας.


Σαλόν Ρεμς - Μονακό με τους ασταμάτητους και πρωτοπόρους φιλοξενούμενους να μας δίνουν ένα ωραίο διπλό του 1,36 που είναι μάλλον μεγαλύτερο αυτού που περιμέναμε και το αγοράζουμε άφοβα.


Σολέ - Ορλεάν δεν μας προσφέρει καμια συγκίνηση και το αφήνουμε στην ησυχία του, καταλήγοντας στο ντέρμπι ονομάτων, αλλά όχι και αξιών μεταξύ Στρασβούργου και Λιμόζ. Ασος που δεν χαλάει από όπου κι αν το δεις, το 1,30 απόλυτα δίκαιο και το εμπιστευόμαστε.

Keywords
Τυχαία Θέματα