Το στοίχημα της Τρίτης

Μεγάλο κουπόνι με πολλές αξιόλογες περιπτώσεις υπάρχει σήμερα, με Eurocup και Τσάμπιονς Λιγκ.

Φουενλαμπράδα - Γκραν Κανάρια η λογική λέει διπλό αλλά εμφύλιο σε διεθνή διοργάνωση στο 1,30 δεν παίζεται το διπλό. Το αφήνουμε.

Κούμπαν - Μούρθια σε ξεκάθαρο άσο για την σεληνιασμένη Κούμπαν. Δίνει μόνο 1,17 παίζεται και το χάντικαπ των 9,5 πόντων στο 1,85 και το όβερ 155,5 στο 1,95.

Λιετκαμπέλις - Ουλμ σε τρελό κι αμφίρροπο παιχνίδι. Εχει νόημα να κυνηγήσουμε σε ζητούμενο τον άσο του 2,25, έχει και το όβερ 160,5 το 1,90.

Ζενίτ

- Λιέτουβος δεν είναι για 1,33 ο άσος όσο κι αν είναι ο πιθανότερος. Ισως καλύτερο το διπλό με 9,5 πόντους στο 1,60.

Χάποελ Ιερουσαλήμ - Νίζνι σε λογικό άσο του 1,18 και ακόμα λογικότερο όβερ στους 166,5 πόντους με 1,87 για δύο ομάδες φύσει επιθετικές.

Μεγάλο ματς το Μπάγερν - Χίμκι, ελαφρύ προβάδισμα στο διπλό του 1,83 αλλά καλύτερα να το αποφύγουμε αφού δεν βγαίνει άκρη.

Βαλένθια - Αλμπα άσος που δίνει ψίχουλα στο 1,05, το άντικαπ των 15,5 πόντων μάλλον στο διπλό μας οδηγεί για 1,88 αλλά όχι με ιδιαίτερη θέρμη.

Μάλαγα - Τσεντεβίτα τέλος, σε πολύ καλό άσο με 1,29, τιμή μάλλον μεγαλύτερη από την αναμενόμενη και αξίζει να αποτελέσει μια επιλογή μας.

Πάμε στο τσάμπιονς λιγκ και το Κιμίκ - Οραντέα μας δίνει ένα αξιόλογο διπλό του 2,05. Παλεύουν για πρόκριση οι σοβαροί φιλοξενούμενοι, δεν έχουν ελπίδες οι γηπεδούχοι, αξίζει τον κόπο.

ΠΑΟΚ - Νεπτούνας κι το 1,47 του άσου είναι για γέλια. Οσο κι αν καίγεται ο ΠΑΟΚ, οι Λιθουανοί δείχνουν καλύτεροι. Ο ΠΑΟΚ είναι απρόβλεπτος βέβαια, αλλά πάμε σε διπλό με 4,5 πόντους πλεονέκτημα στο 1,85.

Βέντσπιλς - Βιλερμπάν δεν έχει μεγάλη βάση ο φαβοριτσιμός του άσου. Στο κίνητρο εξηγείται, αλλά μπασετικά οι Γάλλοι είναι καλύτεροι. Γενικά ματς που δεν αξίζει τον κόπο.

Ρόσα Ράντομ - Βαρέζε σε ματς αποκλεισμένων, λογικός ο άσος του 1,38 επειδή οι Ιταλοί το έχουν παρατήσει τελείως, ενώ οι Πολωνοί έχουν και το κίνητρο του γοήτρου.

Ντομζάλε - Ναχαρίγια πιθανό διπλό σε αξιόλογη τιμή στο 1,70 που μπορεί ν αποτελέσει μια επιλογή, αλλά πιο πολύ σε ζητούμενα και όχι για στήριγμα.

Ολντενμπουργκ - Ουσάκ το 1,14 του άσου είναι το λογικό, οι 10,5 πόντοι του χάντικαπ οριακοί και το ματς συνολικά προς αποφυγή.

ΑΕΚ - Λούντβιγκσμπουργκ ο άσος βούτηξε στο 1,33 αφού είχε ανοίξει ψηλότερα. Οσο φομαρισμένοι κι αν είναι οι Γερμανοί η ΑΕΚ έχει τον πρώτο λόγο και αξίζει εμπιστοσύνης.

Βενέτσια - Κατάγια δεν είναι για 1,18 η ασταθής Βενέτσια αλλά είναι φαβορί και ορθά αντιμετωπίζεται ως τέτοιο. Παράξενο παιχνίδι, το αφήνουμε.

Λε Μαν - Καρσίγιακα περίπου τα ίδια με το παραπάνω. Φαβορί οι Γάλλοι, απρόβλεπτοι οι Τούρκοι, με τόσο μεγάλο ταμπλό σήμερα δεν είαι από τα ματς που συγκινούν.

Σαρλερουά - Παρτιζάν τέλος σε αμφίρροπο παιχνίδι, αλλά το διπλό στο 1,90 προκαλεί. Είναι καλύτερη ομάδα οι Σέρβοι, απλά κάπου το χάνουν λόγω νεανικού ενθουσιασμού και απειρίας. Θα τους εμπιστευτούμε, το αξίζουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα