Το στοίχημα της Τρίτης

Τον πρώτο τον μάθαμε, με την ΤΣΣΚΑ να προκρίνεται από χθες στο φάιναλ φορ και απόψε έχουμε τα άλλα τρία ματς τα οποία βέβαια είτε βγει κάπου πρόκριση είτε όχι, εμάς εδώ ελάχιστα μας νοιάζει, αφού το ζητούμενο είναι να πετύχουμε τις εμπνεύσεις μας.

Στο Παναθηναϊκός - Λαμποράλ, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι Χάνγκα και Κοζέρ λογικά θα προφυλαχτούν και απόψε,

με το ΟΑΚΑ έτσι κι αλλιώς να... γέρνει την κατάσταση και με τον Παναθηναϊκό να έχει αφήσει μηνύματα αισιδοξίας στο δεύτερο ματς, πάμε στον άσο με αρκετά μεγάλη εμπιστοσύνη. Το 1,31 για τέτοιο ματς δεν το λες και ευκαιρία, αλλά το παίζουμε.

Εχει λογική στα ατομικά το όβερ 8,5 πόντοι του Διαμαντίδη στο 1,87, αφού πάνω του πρέπει να στηριχτεί και σήμερα ο Παναθηναϊκός για να μπει σε... τροχιά.

Το 1,36 στον άσο του Ρεάλ - Φενερμπαχτσέ δεν έχει λογικό πάτημα. Αντε να δεχτείς ότι στην έδρα της θα είναι αλλιώς η Ρεάλ και ότι έχει ένα προβάδισμα για τη νίκη, Αλλά 1,36; Πώς; Γιατί; Χωρίς πολλά - πολλά, ανοίγουμε λίγο το πλεονέκτημα της Φενέρ στους 9,5 πόντους, παίρνουμε το 1,50 και είμαστε μια χαρά.

Το Μπαρτσελόνα - Κούμπαν με την τελευταία εικόνα που είχαμε από τους δύο, είναι τίμιο το 1,26 του άσου. Το εμπιστευόμαστε και το ποντάρουμε, όπως εμπιστευόμαστε και το όβερ 145,5. Η Μπάρτσα βάζει περισσότερα στην έδρα της, αλλά και Λοκομοτίβ λογικά για να ανακτήσει το πλεονέκτημα θα επιχειρήσει να το κάνει... ροντέο.

Keywords
Τυχαία Θέματα