Το στοίχημα της Τρίτης

Πιο… ταξινομημένη αυτή η ευρωπαϊκή εβδομάδα, με τα ματς μοιρασμένα και όχι «φορτωμένη» κάποια μέρα, αρχίζοντας από σήμερα με Τσάμπιονς Λιγκ και Γιούροπ Καπ.

Χιμίκ – Κατάγια με τον άσο του 1,29 να ικανοποιεί για τους Ουκρανούς που πήραν μπρος με τη μεγάλη νίκη επί της Βενέτσια και λογικά θα τις ν τουμπλάρουν.

Σάρατοφ – Καρσίγιακα ακόμα πιο ικανοποιτικό το 1,44 του άσου, επιμένοντας ότι οι Τούρκοι είναι αποδυναμωμένοι φέτος και όσο κι αν αντισταθούν θα είναι θαύμα αν αποφύγουν την ήττα.

ΠΑΟΚ – Βιλερμπάν και ο ΠΑΟΚ

πλέον κρίνεται άξιος εμπιστοσύνης. Το 1,50 δεν είναι να πετάς τη σκούφια σου, ίσως είναι πιο ασφαλές το να ανοίξουμε λίγο το πλεονέκτημα στους 7,5 πόντους και να πάρουμε αυτό το διπλό στο 1,47.

Ρόσα Ράντομ – Ουσάκ για τον όμιλο του ΠΑΟΚ και απορείς με το 1,57-2,35. Οι Πολωνοί είναι συμπαθέστατοι για το βεληνεκές τους, αλλά οι Τούρκοι έχουν… υπερόπλα μπροστά στους αντιπάλους. Αξίζει το κυνήγι του διπλού σε αυτή την τιμή.

Φρανκφούρτη – Νίμπουρκ με σωστό φαβορί τους φιλοξενούμενους αλλά όχι στο 1,44. Μπορούν να κοντράρουν περισσότερο οι Γερμανοί πάμε σε άσο με λίγο μεγαλύτερο πλεονέκτημα, στους 7,5 πόντους στο 1,57.

Ντομζάλε – Μπάκεν Μπέαρς σε αναμέτρηση ομάδων χωρίς νίκη με τους Σλοβένους να έχουν πιο ποιοτικά στοιχεία και να είναι φαβορί για τη νίκη. Το 1,40 είναι αστείο γι’ αυτές τις ομάδες, αλλά ο άσος παραμένει πρώτη επιλογή.

Μέγκα Λεκς – Γιουβέντους, υπενθυμίζοντας τη γνωστή μας απέχθεια για ποντάρισμα σε ομάδα ατζέντη και δη του Ρασνάτοβιτς, δεν μπορούμε παρά να επισημάνουμε ως λάθος τον φαβοριτισμό της στο 1,38. Οι Λιθουανοί είναι καλή ομάδα, το διπλό του 1,93 με 5,5 πόντους θα ήταν η επιλογή μας αν πηγαίναμε… κόντρα στις αρχές μας.

ΑΕΚ – Σάσαρι με 1.18-4.75, άλλο πάλι και τούτο. Η ΑΕΚ με τον πρώτο σοβαρό που βρήκε απέναντί της, τη Μπεσίκτας, έχασε τα’ αυγά και τα καλάθια. Η Σάσαρι είναι σοβαρή και γεμάτη ομάδα. Παίρνουμε με… πάθος το διπλό των 9,5 πόντων στο 1,83.

Λε Μαν – Οραντέα σε τιποτένιο άσο του 1,04, με πιθανό το χάντικαπ των 14,5 πόντων στο 1,85 και επίσης πιθανό το όβερ στους 142,5 πόντους στο 1,85.

Αβελίνο – Οστάνδη σε μια παρόμοια περίπτωση, με 1,11 στο άσο, λογικό χάντιακπ στους 11,5 πόντους και μάλιστα σε τιμή αουτσάιντερ στο 1,95.

Από το Γιούροπ Καπ της ΦΙΜΠΑ, υπήρξε μια αντιστροφή φαβορί στο Λίμπόυργκ – Κόρμεντ με τους γηπεδούχους να θεωρούνται πλέον επικρατέστεροι στο 1,67 χωρίς πάντως να είναι καμία ομάδα εμπιστοσύνης για ποντάρισμα.

Δυνατός άσος είναι της Μονς με την Σεντερτάλιε στο 1,26 και… αυτά.

Keywords
Τυχαία Θέματα