Το στοίχημα της Τετάρτης

Προτελευταία στοφή στο Last 32 του Eurocup με αρκετά παιχνίδια να μας οδηγούν προς σημείο λόγω κινήτρου.

Πρώτο χρονικά ματς και πρώτο... προς αποφυγή το Νίζνι - Ούνιξ. Οι γηπεδούχοι "καίγονται", οι φιλοξενούμενοι έχουν προκριθεί, αλλά οι φιλοξενούμενοι είναι ανώτεροι, οι δυο τους είναι και συμπατριώτες και γενικά δε μπλέκουμε.

Νεπτούνας - Αρης με τελευταίο χαρτί των γηπεδούχων και μεγάλη ανάγκη και του Αρη για νίκη για το προτελευταίο βήμα για την πρόκριση. Χωρίς

δισταγμό πάμε στο διπλό του 1.88 ποντάροντας στο ότι ο Αρη ξεπέρασε την κάμψη του και έχει πατήσει και πάλι το γκάζι.

ΠΑΟΚ - Βαλένθια με τους Ισπανούς να έχουν γνωρίζει δύο μαζεμένες ήττες - σοκ από τη Λιμόζ και να θέλουν το ματς για να περάσουν. Δεν γίνεται να χάσουν, αλλά πληρώνουν 1.17, το -9,5 είναι... ύποπτο, αλλά παίζεται.

Στο Ζενίτ - Βενέτσια οι γηπεδούχοι με νίκη... καθαρίζουν, οι φιλοξενούμενοι κάνουν μεγάλο βήμα. Χωλάνει εσχάτως η Ζενίτ, θα την περιμέναμε σε κάτι καλύτερο από 1.22, αλλά ο άσος είναι ισχυρός.

Χάποελ Ιερουσαλήμ - Σάρατοφ έχουν ήδη αποκλειστεί, άρα και το παιχνίδι τους... αποκλείεται από τις επιλογές μας. Για ρισκδόρους έχει νόημα ο άσος με το σκεπτικό ότι οι Ισραηλινοί θα διεκδικήσουν την πρώτη τους νίκη για το γόητρο, αλλά το ποντάρισμα σε τέτοιο ματς μοιάζει με ρουλέτα.

Ζιέλονα Γκόρα - Λούντβιγκσμπουργκ, με το 1.47 στον άσο να είναι ένα από τα δυνατά σημεία της ημέρας για τους Πολωνούς που έχουν καλές πιθανότητες πρόκρισης και θέλουν να τις κάνουν καλύτερες.

Μιλάνο - Αλμπα σε ένα μεγάλο ντέρμπι, με το 1.29 του άσου να μην ικανοποιεί αλλά να είναι και το ισχυρότερο σημείο. Ευκαιρία πάντως δεν το λες...

Ολντενμπουργκ - Λιμόζ σε άλλο ένα μεγάλο ντέρμπι για τον όμιλο του ΠΑΟΚ, με τους Γερμανούς να έχουν μια νίκη παραπάνω, αλλά τους Γάλλους επί Βουγιόσεβιτς να έχουν... ταρακουνήσει την Ευρώπη με τις δύο συνεχόμενες νίκες τους επί της Βαλένθια. Σε ζητούμενα παίζεται το μομέντουμ των Γάλλων στο δελεαστικό 2.17.

Μπάγερν - Μπάνβιτ ο άσος αποτιμάται στο 1.25, άδικα βάσει της βαθμολογικής κατάστασης των δύο ομάδων, αλλά άλλον ρεαλιστικά και λογικά θα έρθει.

Ολίμπια - Μακάμπι με μονόπλευρο ενδιαφέρον για τους Ισραηλινούς που πληρώνουν 1.29. Τους παίζεις φέτος σε τέτοια τιμή; Δίλημμα. Αφερέγγυροι τελείως, αλλά λίγο να νιώσουν ποιοί είναι, θα το πάρουν το ματς.

Σαραγόσα - Γαλατά ένα ακόμα ντέρμπι ολκής που δε βγαίνει άκρη και το προσπερνάμε.

Σάσαρι - Ζολνόκι και πάμε στον άσο με χάντικαπ, έστω και χωρίς Χέινς για τη Σάσαρι. Στο -12,5 το ζητούμενο και λέμε ότι θα το καλύψουν οι Ιταλοί δίνοντάς μας το 1.93, απέναντι στον... σάκο του μποξ αυτής της φάσης.

Εμίλια - Τρέντο δεν δικαιολογείται μόνο 1.47 στον άσο, αφου οι φιλοξενούμενοι έχουν καλύτερο ρεκόρ, δύο μεγάλες νίκες επί της Καρσίγιακα και χωρίς να είναι στήριγμα θα πάμε στο διπλό ανοίγοντας λίγο το πλεονέκτημά τους στους 8,5 πόντους μα απόδοση 1.50.

Το Μπιλμπάο - Ουλμ είναι ένας άσος του 1.07 που σε ό,τι αφορά το χάντικαπ των 13,5 πόντων είναι θέμα διάθεσης των Βάσκων, αλλά το οβερ 163,5 πόντοι είναι ακόμα πιο ισχυρό.

Φνάλε με το Στρασβούργο - Γκραν Κανάρια με τις δύο ομάδες να έχουν ήδη προκριθεί, άρα να μπαίνουν απρόβλεπτοι παράγοντες στο ματς και να μας αποτρέπουν. Σε λογική τζόγου και πάλι θα παίρναμε τον άσο του 1.80.

Keywords
Τυχαία Θέματα