Το στοίχημα της Τετάρτης

Οι «μεγάλοι» μπαίνουν στο κύπελλο από σήμερα και έτσι συμπληρώνεται ένα ενδιαφέρον απόγευμα από πλευράς παρακολούθησης και εξαγωγής συμπερασμάτων αλλά ίσως και ενδιαφέρον στοιχηματικά.

Στο Ολυμπιακός – Κολοσσός για παράδειγμα, το χάντικαπ ορίστηκε στους 26,5 πόντους. Ο Κολοσσός είναι δυνατός φέτος, αλλά αυτό μεταφράζεται στο ότι θα φλερτάρει πιθανότατα με τα πλέι οφ και όχι ότι θα κοντράρει τέτοια ματς. Ο Ολυμπιακός

νίκησε άνετα και με διαφορές πιο δυνατούς αντιπάλους στα φιλικά άρα η λογική λέει άσο στο 1,87.

Το ΠαναθηναϊκόςΠΑΟΚ επίσης δεν έχει τιμή για τον σκέτο άσο παρά μόνο χάντικαπ στους 20,5 πόντους. Ο Παναθηναϊκός έχει βγάλει πολύ καλή εικόνα στα φιλικά, ο ΠΑΟΚ αν και ο πιο γεμάτος των τελευταίων αγώνων ακόμα «ψάχνεται». Μάλλον μεγάλο κρίνεται το χάντικαπ, αφού θα είναι και άδειο το γήπεδο λόγω τιμωρίας, αλλά καλύτερα να μην μπλέξουμε.

Στο Αρης – Κύμη το χάντικαπ είναι στους 12,5 πόντους και ο άσος με κάλυψη αυτού πολύ δυνατός στο 1,88. Ο Αρης είναι πολύ ψηλότερη κλάση, είναι και ενισχυμένος φέτος απέναντι σε μια νεοφώτιστη ομάδα που είναι άπειρη και ψάχνει τα πατήματά της.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο με το, επίσης κεκλεισμένων, ματς της ΑΕΚ με τον Κόροιβο. Οι κουρασμένοι λόγω έλλειψης λύσεων αλλά απρόσμενα αποτελεσματικοί μέχρι τώρα φιλοξενούμενοι λογικά θα αποτελέσουν εύκολη λεία για την γεμάτη ΑΕΚ και ο άσος με 13,5 πόντους στο 1,80 είναι μια δυνατή επιλογή μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα