Το στοίχημα της Τετάρτης

Το κυρίως πιάτο της 32ης αγωνιστικής στην ACB κυριαρχεί σήμερα στο κουπόνι, με... λαχταριστή γαρνιτούρα αγώνες από τα πλέι οφ.


Αρχίζοντας από τα εγχώρια, στο 4ο ματς του Αρη με τον Παναθηναϊκό βρίσκουμε μεγάλο ενδιαφέρον. Πρώτος μάγκας ο Αρης προχθές, αλλά και... μισός από τις απουσίες. Δεν υπάρχει λογική να αντέξει σε 48 ώρες με τόσο λίγους παίκτες. Το διπλό του 1,75 μοιάζει προκλητικό και το ποντάρουμε.


Πάμε στην Ισπανία, αρχίζοντας με ένα ακλόνητο διπλό, της

Μάλαγας στην έδρα της πεσμένης Χιπουσκόα. Οσο ασταθής κι αν είναι η Μάλαγα δε γίνεται να χάσει αυτό το ματς και να βάλει σε μπελάδες τα πλέι οφ, θα το πάρει με 1,20 να μας αυξήσει την απόδοση.


Το Ρεάλ - Φουελναμπράδα είναι ένας άσος που δεν πληρώνει τίποτα, αξίζει όμως να πάει και στο χάντιακπ των 15,5 πόντων αφού χωρίς να υποτιμάται η καλή φιλοξενούμενη, η Ρεάλ έχει πάρει φόρα και μπορεί να ανοίξει το ματς.


Στο Σαραγόσα - Βαλένθια το 1,35 στο διπλό είναι... λαχταριστό. Μεγάλες διαφορές, θα το πάρει το ματς η Βαλένθια και πολύ καλή η τιμή του.


Μπαρτσελόνα - Γκραν Κανάρια, με την Μπαρτσελόνα ακλόνηυτο φαβορί για τη νίκη που θα την διατηρήσει στην πρώτη θέση, αλλά όχι στο 1,11. Καλό φαίνεται το όβερ στους 160,5 πόντους, αφού οι φιλοξενούμενοι δεν... κρύβονται.


Σεβίλλη - Ανδόρρα με δυνατή έδρα και θεωρητικές ελπίδες ακόμα και για πλέι οφ για τη Σεβίλλη, έχει νόημα να πάμε στον άσο του 1,53 που θα μπορούσε να έχει κάτι... ψιλά παραπάνω αλλά δε παύει να είναι μια καλή περίπτωση για σήμερα.


Φινάλε με Τενερίφη - Ομπραντόιρο, λογικό φαβορί οι γηπεδούχοι, αλλά η πολύ ενισχυμ΄νη φιλοξενούμενη θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της. Πάμε στο διπλό με χάντικαπ 6,5 πόντων και απόδοση 1,88.


Στην Ιταλία το ντέρμπι Σάσαρι - Εμίλια θα μας... σύρεις προς τον καλοπληρωμένο άσο του 1,75 ποντάροντας περισσότερο σε αναλαμπή παρά στη σταθερότητα των γηπεδούχων. Θα το ρισκάρουμε, έχοντας βάσικες προσδοκίες.


Το Πιστόια - Αβελίνο αντίθετα, λέμε να το προσπεράσουμε. 1Χ2 που λέμε και στο ΠΡΟΠΟ, αλλά το στοίχημα δεν είναι ΠΡΟΠΟ.


Κλείνουμε με τη Γερμανία και στο Ουλμ - Ολντενμπουργκ πάμε άφοβα στο συνηθισμένο όβερ των αγώνων της Ουλμ με 166,5 πόντους και 1,95 απόδοση. Θεωρείται αουτσάιντερ δηλαδή, αλλά δεν μας κάνει καρδιά να μην το τιμήσουμε...


Οσο για το Ολιβερ - Μπάμπεργκ, το οριακό χάντικαπ των 14,5 πόντων μας κρατάει μακριά από το διπλό αλλά και από το παιχνίδι συνολικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα