Το στοίχημα της Τετάρτης

Η έναρξη των ημιτελικών της ελληνικής Α1, το φινάλε της κανονικής περιόδου στην Ιταλία και για ... γαρνιτούρα ματς από Τουρκία συνθέτουν ένα πολύ ενδιαφέρον σημερινό κουπόνι.

Στα δικά μας, πρέπει να... ψάξει πολύ κάποιος για να βρει άνθρωπο που να πιστεύει ότι ΑΕΚ και Αρης μπορούν να ζορίσουν εκτός έδρας Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό αντίστοιχα. Οι εταιρίες σίγουρα δεν το πιστεύουν, εξ ου

και τα 1,05 για τους δύο άσους.

Δεν έχουμε κάτι να διαφωνήσουμε μαζί τους. Επειδή όμως είναι πρώτα ματς μιας σειράς συνεχόμενων δεν έχουμε και σοβαρούς λόγους να μπλέξουμε με χάντικαπ πέριξ των 15 πόντων.

Εχει κάτι να παίξουμε λοιπόν, για να μην το φιλοσοφούμε πολύ; Εχει μια λογική το άντερ 80 πόντοι του Ολυμπιακού αφού η ΑΕΚ θα το πάει... τσούκου τσούκου, έχει και μια λογική το όβερ 79,5 πόντοι του Παναθηναϊκού στο 1,83 αφού είναι φρέσκος ο ενθουσιασμός της αλλαγής προπονητή και αυτά πάντα πιάνουν.

Στην Ισπανία έχει ένα ακόμα εξ αναβολής της Λαμποράλ, που είχε μείνει... πίσω λόγω των πλέι οφ της Ευρωλίγκας, αλλά δεν μας προσφέρει κάτι. Εντάξει, θα τη νικήσει τη Μπανταλόνα εντός, αλλά με το μυαλό αναπόφευκτα στο Βερολίνο, με πιθανές προφυλάξεις και χαλαρώσεις παικτών, αλλά και με εξίσου πιθανό όσοι παίζουν να επιδιώκουν φουλ ρυθμό, με χάντικαπ 17,5 πόντων δεν μπλέκεις.

Πάμε τώρα στην Ιταλία. Σάσαρι – Μιλάνο και βλέπουμε τον άσο στο 1,57 λόγω κινήτρου. Ναι, μόνο που το Μιλάνο είναι πρώτο στη βαθμολογία και οι άλλοι 8οι. Το σεβόμαστε το κίνητρο, αλλά στο 1,57 συγγνώμη, δεν ασχολούμαστε.

Καζέρτα – Τρέντο με τους γηπεδούχους στα.. ρέστα τους αλλά και τους φιλοξενούμενους να θέλουν την οκτάδα. Ελαφρύ φαβορί το Τρέντο στο 1,80, μπασκετικά είναι καλύτερο, δεύτερο... ου μπλέξεις λέμε εμείς.

Βανόλι – Μπρίντιζι μας δίνει έναν καλό άσο του 1,30. Τον λες και... χορταστικό συνυπολογίζοντας όλα τα δεδομένα, τον παίρνουμε για κολώνα στο κουπόνι μας.

Εμίλια – Μπολόνια προφανής άσος, αλλά έχουμε την αίσθηση ότι η Μπολόνια θα παλέψει με σθένος. Αν ο «άερας» των 10,5 πόντων που της δίνουν οι εταιρίες γίνει 13,5 με απόδοση 1,53 έχει νόημα το διπλό, χωρίς... φανατισμό πάντως.

Ορλάντο – Πιστόια ένα ακόμα ματς... ρουλέτα. Οι λίγο καλύτεροι φιλοξενούμενοι δίνονται στο 1,73, πιο πολύ μας ψήνει ο άσος σε ζητούμενα για να ξεμπλέξει μια και καλή η γηπεδούχος με απόφοση 2,17.

Καντού – Βαρέζε και... ρουλέτας συνέχεια. Ο άσος είναι μικρός στο 1,65 αλλά το κίνητρο είναι μεγάλο για τους γηπεδούχους και θα τον ποντάρουμε έστω και με επιφυλάξεις.

Βενέτσια – Αβελίνο μια από τα ίδια, με μικρό άσο στο 1,65, μεγάλο κίνητρο για τη Βενέτσια, άρα ποντάρουμε πάνω στο κίνητρο, παίρνουμε τον άσο και... ελπίζουμε.

Τορίνο – Πέζαρο για το φινάλε και οι γηπεδούχοι αν πέσουν θα το κάνουν με το κεφάλι ψηλά. Το πάλεψαν μέχρι τέλους, έκαναν αποτελέσματα που δεν περίμενε κανείς, λογικά θα κάνουν και σήμερα τον άσο έστω και στο ταπεινό 1,44.

Για την Τουρκία μην επαναλαμβανόμαστε, δεν βγαίνει άκρη με τα περίεργα αποτελέσματα. Θέλετε αμφίρροπο πρωτάθλημα, θέλετε κάτι άλλο, αλλά τρελαίνουν κόσμο. Συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι η Εφές στη μετά Ιβκοβιτς εποχή δεν θα κάνει γκέλες, άρα πάμε στο διπλό του 1,29 στην έδρα της Κολετζλιλέρ, άσπαστοι οι άσοι της Γαλατά και της Νταρουσάφακα αλλά αναγκαστικά μας οδηγούν προς τα χάντικαπ που είναι γύρω στους 15 πόντους και αποτελούν θέμα... έμπνευσης του καθενός.

Keywords
Τυχαία Θέματα