Το στοίχημα της Πέμπτης

Οι αυξομειώσεις στο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας μεταξύ Λαμποράλ και Ολυμπιακού έχουν… ζαλίσει τις τελευταίες μέρες. Η εναλλαγή των φαβορί είναι διαρκής και τις τελευταίες ώρες ο Ολυμπιακός παίρνει κεφάλι με το σετ να διαμορφώνεται στο 2.05-1.95. Ολο αυτό το σκηνικό, απλά μαρτυρά την… τρέλα και του αγώνα. Εκτίμηση ότι αντενδείκνυται για κάθε στοιχηματική πρόβλεψη. Αν κάποιος

θέλει να περάσει την ώρα του βλέποντας το ματς, υπάρχουν και τα ειδικά. Το άντερ 9,5 του Στρόμπερι, το όβερ 9,5 του Κοσέρ και είμαστε καλά και πάμε παρακάτω.

Στο ΤΣΣΚΑ – Ρεάλ ο άσος είναι χαμηλά και σωστά είναι χαμηλά. Η ΤΣΣΚΑ άρχισε με απρόσμενη ήττα και θα θέλει να ρεφάρει. Μπορεί κιόλας απέναντι σε μια Ρεάλ που συνεχίζει να προβληματίζει. Το 1.28 είναι «τίμιο».

Στο Νταρουσάφακα – Τσεντεβίτα θα πάμε επίσης στον άσο. Μεγαλύτερος αυτός, του 1.44 και χωρίς να υποτιμάμε την σοβαρή Τσεντεβίτα. Οι Τούρκοι όμως με το πολύ καλό ρόστερ έχουν πάρει μπρος και θα τη βρουν την άκρη.

Μπαρτσελόνα – Χίμκι για το φινάλε και εδώ ο άσος φαβορί, αλλά αυτή τη φορά… όχι τίμιος. Το 1.33 είναι μικρό για το μέγεθος του ντέρμπι που μπορεί να προκύψει. Εχει τον πρώτο λόγο, αλλά δεν εμπνέει.

Keywords
Τυχαία Θέματα