Το στοίχημα της Πέμπτης

Τα ευρωπαϊκά κύπελλα... φουντώνουν, η αγωνιστική της Α1 έχει σήμερα τέσσερα παιχνίδια και το κουπόνι εμφανίζεται αξιοπρεπέστατο και άξιο μελέτης.


Πάμε με τα δικά μας και αρχή με το Ρέθυμνο - Λαύριο. Λογικός άσος και σωστή τιμή το 1,22, θα πάμε και σε χάντικαπ 4-5 πόντων να ανεβάσουμε την τιμή αφού το Ρέθυμνο βρήκε ρυθμό και πατάει γκάζι να ρεφάρει βαθμούς και εντυπώσεις.


Το Ολυμπιακός - Τρίκαλα στους 31,5 πόντους

είναι ρουλέτα. Ενα Στρόμπερι για πρώτος σκόρερ σε απόδοση 9 και ένας Χάκετ σε 1) είναι δύο fun bets που έχουν νόημα.


Τα ίδια ισχύουν και στο Παναθηναϊκός - Αρκαδικός με χάντικαπ στους 32,5 πόντους αν κι αυτό έχει μια λογική να παιχτεί, στον άσο φυσικά, αφού τα νέα πρόσωπα θα μπουν... γκαζωμένα και θα θέλουν να δείξουν. Επειδή πάντως ο Παναθηναϊκός έχει παίκτες και θα μοιραστεί ο χρόνος, για πρώτοι σκόρερ του αγώνα αξίζουν οι Τζόουνς και Λέτζιον του Αρκαδικού σε αποδόσεις 4,5 και 7 αντίστοιχα, αφού θα... βαράνε ασταμάτητα και δύσκολα θα βγουν από το παρκέ.


Στην Πάτρα θα παίξουν ο Απόλλωνας με την ΑΕΚ και το 1,26 του διπλού είναι ενδιαφέρουσα τιμή. Η ΑΕΚ δε θέλγει, αλλά τα παίρνει τα ματς και ειδικά με τέτοιους αντιπάλους βρίσκει την άκρη της.


Στην Ισπανία αρχίσει το Κόπα Ντελ Ρέι στην Κορούνια, με δύο αγώνες σήμερα. Μπαρτσελόνα - Μπιλμπάο προφανώς και δε μπλέκουμε με 1,17 σε αγώνα κυπέλλου όσο φαβορί κι αν θεωρούμε, που σωστά θεωρούμε, τη Μπαρτσελόνα. Ισως το όβερ 150,5 στο 1,57 έχει πιο ενδιαφέρον από ομάδες που ανοίγουν συχνά τα παιχνίδια τους.


Το Βαλένθια - Γκραν Κανάρια με σετ 1,33-3,40 το λες και λάθος. Σφιχτή ομάδα οι νησιώτες, μπορούν να αντισταθούν κι αν το 6,5 του πλονεκτήματός τους το κάνουμε 9,5 με απόδοση 1,55 πάμε σε αυτό το διπλό.


Στην Τουρκία έσκασε χθες η πρώτη "βόμβα" με τον αποκλεισμό της Εφές, αν και η στήλη δεν έχει... τύψεις, αφού το έλεγε μεγάλη παγίδα το ματς.


Σήμερα πρώτο ματς είναι το Νταρουσάφακα - Τραμπζόν και ο άσος του 1,35 ικανοποιεί στο έπακρο και παίζεται για στήριγμα.


Οσο για το Γαλατά - Μπάνβιτ, επίσης κρίνεται ικανοποιητικό το 1,40 της Γαλατά αν και το ματς αναμένεται μεγάλο ντέρμπι, πάντως θα στηρίξουμε τον Αταμάν και την ομάδα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα