Το στοίχημα της Πέμπτης

Με πέντε ματς η σημερινή ημέρα είναι η πιο «γεμάτη» από τις δύο της Ευρωλίγκας και υπάρχουν κάποια στηρίγματα.

Ένα είναι ο άσος της Εφές με τον Ερυθρό Αστέρα στο 1,30. Εχει στρώσει η Εφές που είναι πιο ποιοτική από τον επίσης φορμαρισμένο Αστέρα. Πάμε με την κλάση και την άδρη, άσος δυνατός.

Ολυμπιακός – Μακάμπι επίσης για στήριγμα λογίζεται. Ο πολύ δυνατός αμυντικά Ολυμπιακός μπορεί να δέσει κόμπο την γεμάτη ταλέντο, αλλά γεμάτη και αφέλεια Μακάμπι. Ασος… τακτικής, με το 1,29 να είναι δίκαιο.

Ζαλγκίρις

– Μπάμπεργκ και το ερώτημα είναι αν θα βρουν και άλλη… ποικιλία για να χάσουν οι Γερμανοί. Το μομέντουμ λέει Ζαλγκίρις, το 1,70 μπορούσε να είναι καλύτερο, καλό και το 1,44 στο +6,5 της Μπάμπεργκ που μόνο μια φορά τέλειωσε ματς ξεφεύγοντας από τους 5 πόντους, νίκη ή ήττα.

Μιλάνο – Φενέρ αναμένεται θεαματικό παιχνίδι με γεμάτες επιθέσεις, άρα το όβερ έστω και στο ψηλό 166,5 αποτελεί μια επιλογή στο 1,87. Ο φαβοριτισμός της Φενέρ δεν δικαιολογείται, αν και είναι οριακός στο 1,84, μένουμε στο άθροισμα.

Ρεάλ – Ούνικς τέλος, με δίκαιο το 1,10 του άσου, πιθανό το χάντικαπ των 12,5 πόντων στο 1,90, καλό και το όβερ 91,5 της Ρεάλ στο 1,95.

Keywords
Τυχαία Θέματα