Το στοίχημα της Πέμπτης

Υπάρχει παγίδα στα τρία "εύκολα" σημερινά ματς; Και τι θα προκύψει στον "τελικό" της Χίμκι με τον Ολυμπιακό; Δεν είναι και λίγα τα ερωτήματα για τα τέσσερα σημερινά παιχνίδια της Ευρωλίγκας.


Στο Κούμπαν - Μάλαγα, λέμε ότι δεν υπάρχει παγίδα. Παραείναι σοβαρή η Κούμπαν για να την πατήσει από αποκλεισμένη ομάδα. Ο άσος του 1,09 δεν παίζεται, το χάντικαπ των 12,5 πόντων δεν εμπνέει. Λογική πρόταση είναι το άντερ στους 150,5 αφού η ομάδα του Μπαρτζώκα μπορεί να έχει επιθετικό ταλέντο, αλλά με την άμυνά της έχει φτάσει τόσο ψηλά.


Χίμκι - Ολυμπιακός

και... ο Θεός βοηθός. Η πρώτη προσέγγιση λέει "λάθος". Των εταιριών, όχι δικό μας. Μόνο ο ντόπιος ΟΠΑΠ φέρνει ισορροπία και δίνει στον Ολυμπιακό μοιρασμένες πιθανότητες. Εξω, βρίσκουμε τους Ρώσους φαβορί, όχι ακλόνητο, αλλά φαβορί. Ουσιαστικό "πάτημα" για να προβλέψεις αυτό το ματς δεν υπάρχει. Πιο πλήρες ρόστερ η Χίμκι, πιο "βαρύ μέταλλο" και προσωπικότητες ο Ολυμπιακός. Διαλέγει ο καθένας τι νομίζει ότι θα υπερισχύσει. Το όβερ πάντως, στους 152,5 αξίζει μια καλύτερη ματιά.


Ερυθρός Αστέρας - Νταρουσάφακα ίσως είναι η παγίδα. Η λογική λέει άσος του 1,22, σε "κολασμένη" έδρα, για τον πολύ καλό Αστέρα. Η Νταρουσάφακα όμως δεν τα παράτησε ποτέ και μετά τον αποκλεισμό και πήγε να κάνει τη ζημιά και στον Παναθηναϊκό. Θα παλέψει κι όπου τη βγάλει, χωρίς το παραμικρό άγχος αντίθετα με τους Σέρβους που θα παίζουν πρόκριση. Προφανώς και δεν ποντάρουμε την κόντρα, αλλά προφανώς και είμαστε... προσεκτικοί.


Μπαρτσελόνα - Μπάμπεργκ για το φινάλε με σετ 1,15 - 5,75. Με κάθε σεβασμό στη Μπάμπεργκ και τα κατορθώματά της, άσος. Και όβερ στους 151,5. Αυτά.

Keywords
Τυχαία Θέματα