Το στοίχημα της Παρασκευής

Το… συνδετικό κουπόνι της Παρασκευής με το φινάλε της Ευρωλίγκας και την αρχή των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων μας προσφέρει περιορισμένες αλλά όχι αμελητέες επιλογές σήμερα.

Γαλατά – Ολυμπιακός και μπασκετικά το 1,50 του διπλού είναι σωστό και δίκαιο. Εμείς θα το κοντράρουμε με άσο στους 7,5 πόντους στο 1,53. Το 0-5 δεν είναι αντιπροσωπευτικό της αξίας της Γαλατά που θα παλέψει σαν σκυλί και ποντάρουμε ότι θα κοντράρει.

ΤΣΣΚΑ – Ρεάλ με άσο στο 1,36 δεν παίζεται. Ούτε και κοντράρεται

όμως. Το 177,5 του συνόλου πόντων μας δίνει ένα θελτικό όβερ σε τιμή αουτσάιντερ μάλιστα, στο 1,93. Το ποντάρουμε.

Μπασκόνια – Φενέρ με ελαφρύ φαβορί τους Τούρκους στο 1,75. Πάμε σε έναν ακόμα άσο με διευρυμένο πλεονέκτημα στους 7,5 πόντους στο 1,40. Καλή εικόνα οι Βάσκοι, μπορούν να αντισταθούν.

Στη Γερμανία έχει Ράστα Φέστα – Βούρτσμπουργκ και δεν ξεχνάμε τη ζημιά που μας έκανε πρόσφατα η Ράστα. Παλεύει, προσπαθεί, αλλά λίγη ομάδα. Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι, λογικό διπλό αλλά το 1,50 δεν είναι κάτι σπουδαίο.

Ματσάρα στη Γαλλία το Τουλόν – Ορτέζ και αξίζει αμπιστοσύνης το 1,85 του διπλού. Ο Κούπερ είναι σε τρελά κέφια και έχει βάλει πείσμα να ξαναπάρει πρωτάθλημα μετά το Μονακό, διπλό σε καλή τιμή.

Ντιζόν – Ναντέρ τέλος, ακόμα μεγαλύτερο ντέρμπι, διαφωνούμε με το σετ 1,65-2,30 αφού θα έπρεπε να είναι πιο μοιρασμένο, αλλά δεν έχει κανένα σημείο έμπνευσης για στοιχηματισμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα