Το στοίχημα της Κυριακής

Πολύ φορτωμένη Κυριακή, αφού μπορεί να μην έχει ΕΛλάδα, πλην της Β' Εθνικής που την βγάζουν στο... παρά πέντε και μπορεί να επανέλθουμε, αλλά έχει φουλ δράση σε πολλές χώρες.

Πάμε από τη μεσημεριανή Ισπανία, αρχή με Μπασκόνια - Τενερίφη που είναι δικαιολογημένο φαοβρί ο άσος, αλλά όχι για 1,22. Πάμε προς το όβερ 164,5 στο 1,88 για δύο ομάδες που έχουν έφεση στην επίθεση.

Μπιλμπάο - Μπανταλόνα άλλος ένας άσος του 1,22, αυτός πιο... κοντά στην πραγματικότητα,

αν βρουν ρυθμό οι Βάσκοι κάνουν και το χάντικαπ των 8,5 πόντων για το 1,93αν και αυτό κρίνεται οριακό.

Ρεάλ - Μανρέσα με το χάντικαπ στους 24,5 πόντους να είναι στα μέτρα της Ρεάλ αν έχει κέφι και να μας δώσει το 1,97, όπως φυσικά στα μέτρα της είναι και το όβερ 96,5 πόντοι για το 1,95.


Μούρθια - Ομπραντόιρο άλλος ένας μικρός και σωστός άσος στο 1,26 όχι ότι έχει καμία παικτική αξία, πάντως η λογική λέει ότι θα γίνει.


Βαλένθια - Μπέτις σε... μηδαμινό άσο του 1,03 και πολύ εφικτό και το χάντικαπ των 16,5 πόντων για να ανέβουμε στο 1,85.


Φουενλαμπράδα - Ανδόρα ισορροπημένο ματς στις αποδόσεις, αλλά ανώτερη η ποιότητα τωνφιλοξενούμενων που απλά πατσίζει από την έδρα. Καλή αναζήτηση διπλού στο 1,91.


Φινάλε το απόγευμα με Μάλαγα - Μπαρτσελόνα και πρέπει να είσαι μαζόχα για να ποντάρεις σε ματς με τη λειψή και απρόβλεπτη Μπαρτσελόνα. Αν το κάνεις πας στον άσο του 1,97, αλλά είπαμε, απρόβλεπτη...


Τουρκία από πολύ νωρίς, με Φενέρ - Μπαλικεσίρ σε άνετο άσο με εφικτό το 20,5 που ισορροπεί στο 1,97, αλλά μεσημεριάτικα ν' αρχίσουμε τη μέρα με τα κέφια της Φενέρ που συχνά μας τρελαίνει, δε λέει.


Κολετζλιλέρ - Γαλατά πάμε στο διπλό με 17,5 πόντους στο 1,87 αφού οι γηπεδούχοι βρίσκονται... κατά λάθος στην κατηγορία.


Εφές - Γεσλιγκίρεσουν με οριακό χάντικαπ στους 15,5 πόντους και πιθανό το όβερ 165,5 στο 1,91 αλλά επίσης στα όρια και χωρίς κάποιο προφανές λάθος που να το κάνει ευκαιρία.


Ουσάκ - Νταρουσαφάκα τέλος, σωστό το 1,40 στο διπλό, μπορεί να αποτελέσει μια επιλογή, αλλά όχι για στήριγμα.


Η Ιταλία αρχίζει με το μεσημεριανό Πέζαρο -Τρέντο που είναι φαβορί στο 1,70 ο άσος και ίσως έχει νόημα να αναζητήσουμε το διπλό.


Κάπο Ντ' Ορλάντ ο - Βαρέζε δείχνουν πιο αξιόπιστοι οι γηπεδούχοι, αλλά δεν είναι και 1,40 ο άσος. Πιθανότερο σημείο, αλλά κακή τιμή.


Μιλάνο - Πιστόια σε 1,06 τον άσο και χάντικαπ στυος 15,5 πόντους, μάλλον στο όβερ θα πάμε με 161,5 πόντους και 1,90.


Αβελίνο - Μπρίντιζι και Βενέτσαι - Καζέρτα είναι δύο μικροί, του 1,25 και 1,36 άσοι, σωστά δοσμένοι τόσο και ισχυροί για να τους εμπιστευτούμε.


Καντού - Τορίνο θα δώοσυμε ένα μεγαλύτερο πλεονέκτημα τους φιλοξενούμενους, θα πάμε στο διπλό με 6,5 πόντους στο 1,57 περιμένοντας γερή κόντρα.


Μπρέσια - Εμίλια τέλος αντίστροφα με το προηγούμενο, θα ανόιξουμε λίγο το αβάντζο των γηπεδούχων και θα πάμε σε άσο με 6,5 πόντους περιθώριο και 1,62.

Πάμε στη Γερμανία με πέντε Κυριακάτικα παιχνίδια. Ιένα - Βούρτσμπουργκ σε οριακές και σίγουρ μη στοιχηματικές καταστάσεις. 12Χ το ματς που λέγαμε και στο ΠΡΟΠΟ, καλά να περάσουν.

Φρανκφούρτη - Ολντενμπουργκ μία από τα ίδια. Θα πάμε στο όβερ του χαμηλού 142,5 στο 1,95 περιμένοντας να μπουν σουτ που στηρίζονται πολύ και οι δύο, χωρίς πάντως να είναι και.... υποδείγματα ευστοχίας.


Βόννη - Μπρεμερχάβεν σε πολύ λογικό και τίμιο άσο του 1,36 πο μπορεί να αποτελέσει μια επιλογή μας.


Ουλμ - Μπραουνσβάιγκ με την πανίσχυρη εντός αλλά αφερρέγυα εκτός Ουλμ να μας οδηγεί για μία ακόμα φορά στις επιθετικές της επιδόσεις, με το όβερ 91,5 στο 1,95 να είναι μια καλή επιλογή.


Γκίσεν - Αλμπα τέλος σε μεγάλο ντέρμπι, με τους γηπεδούχους να είναι πιο ψηλά στη βαθμολογία, τους φιλοξενούμενους ελαφρά καλύτεροι εξ ου και φαβορί στο 1,85 κι εμάς... αδιάφορους αφού δεν προκύπτει κάτι.


Στην VTB μπορούμε να εμπιστευτούμε στο 1,65 τη φορμαρισμένη Αστάνα στην έδρα της μετριότατης Περμ.


Η Γαλλία έχει ένα ματς, το Στρασβούργο - Νανσί με τον άσο του 1,13 να είναι μονόδρομος και το 10,5 στο χάντικαπ να είναι στις δυνατότητες των γηπεδούχων στο 1,85.

Στην Αδριατική τέλος, καλό είναι το εκτός έδρας 1,30 της Μπουντούτσνοστ με την FMP.

Keywords
Τυχαία Θέματα