Το στοίχημα της Κυριακής

Αλλη μια Κυριακή με Ισπανία και Ιταλία να μας συντροφεύουν μπασκετικά και στοιχηματικά και είναι η αλήθεια ότι ειδικά στην Ιταλία σήμερα υπάρχουν ευκαιρίες στον ορίζοντα.


Μπιλμπάο - Σεβίλλη με το ματς να μην εμπνέει για άσο του 1,30. Καλύτερη η Μπιλμπάο, αλλά η Σεβίλλη έχει πατήσει γκάζι εσχάτως και να κάνει κάτι τρελά. Προσπερνάμε.


Εστουδιάντες - Ομπραντόιρο είναι ένας συμπαθητικός άσος. Το 1,47 βέβαια είναι... κολακευτικό για την Εστουδιάντες αλλά επειδή εσχάτως έχει ρυθμό, θα την τιμήσουμε.


Χιπουσκόα - Βαλένθια με ξεκάθαρο φαβορί τους φιλοξενούμενους, το διπλό

στο 1,17 και το χάντικαπ στους 9,5 πόντους να είναι σαφώς στις δυνατότητές τους για να γίνει και να μας δώσει το 1,87.


Μάλαγα - Ανδόρρα, αρκούμαστε στον σκέτο άσο του 1,20 και ελπίζουμε η αλλοπρόσαλλη Μάλαγα να μην έχει... στραβοξυπνήσει.


Σαραγόσα - Γκραν κανάρια με το διπλό του 1,55 να ικανοποιεί και παρότι δεν είναι για πέταμα οι γηπεδούχοι να το εμπιστευόμαστε και να το ποντάρουμε.


Τενερίfη - Φουeνλαμπράδα προσπερνάμε με βήμα ταχύ, αντίετα στο Μούρθια - Μανρέσα στηρίζουμε αναφανδόν τη φρμαρισμένη ομάδα του Κατσικάρη. Ο άσος βέβαια από την ώρα που άνοιξε κατρακύλησε στο 1,18, αλλά θα ρισκάρουμε και με το χάντικαπ των 9,5 πόντων σε απόδοση 1,93.


Το Ρεάλ - Μπανταλόνα λίγα 24ωρα πριν τα εντός της Ευρωλίγκας με τη Φενέρ μας αφήνει παγερά αδιάφορους.


Στην Ιταλία το μεσημεριανό παιχνίδι είναι το Καζέρτα - Αβελίνο με το διπλό του 1,60 να κρίνεται καλοπληρωμένο και πιθανότατο.


Κάπο Ντ' Ορλάντο - Τρέντο είναι μια παρεμφερής περίπτωση με το 1,70 στο διπλό να ικανοποιεί και να παίζεται, αν και η συκγκεριμένη έδρα δεν πρσφέρεται για... περιπάτους, αλλά το Τρέντο πείθει συνολικά φέτος.


Τορίνο - Μπρίντιζι και δεν θα αρνηθούμε το μομέντουμ των ουραγών πλην... τίμιων γηπεδούχων. Παλεύουν πάντα, νικάνε εντός, κυνηγάνε θαύματα με φτωχό ρόστερ, πάμε στον άσο του 1,75.


Καντού - Μπολόνια και ο άσος δεν είναι για 1,33. Περίεργο καράβι η Μπολόνια, καλύτερα να το προσπεράσουμε.


Στο Μιλάνο - Πέζαρο κρατάμε μια.... πισινή για τα δείγματα ντεφορμαρίσματος των γηπεδούχων οι οποίοι βέβαια είναι δυο κλάσεις ανώτεροι και αν πιάσουν ρυθμό μπορούν να καλύψουν και τους 12,5 πόντους και να δώσουν άσο με χάντικαπ και απόδοση 1,85.


Περνάμε στη Γερμανία με πρώτο χρονικά το Μπεμερχάβεν - Ολιβερ. Πιθανό διπλό, τίποτα ιδιαίτερο με το 1,55 που πληρώνει, πιθανότερο ίσως το όβερ στους 161,5 πόντους αφού σε αυτή την έδρα γενικά γίνονται μεγάλα σκορ.


Φρανκφούρτη - Μιτελντόιτσερ ξεκάθαρος άσος με το χάντικαπ να ορίζεται στους 17,5 πόντους, να είναι στις δυνατότηρες των γηπεδούχων αλλά τέτοιες διαφορές πάντα έχουν ρίσκο.


Βόννη - Μπαϊρόιτ έχει υποψία ντέρμπι, αλλά θα ποντάρουμε τον άσο με το 1,47 να κρίνεται ικανοποιητικό για τους συνολικά καλύτερους γηπεδούχους.


Στην Τουρκία θα πάρουμε τον άσο με χάντικαπ 11,5 πόντων της Εφές με τη Γκαζιαντέπ, αφού η ομάδα του Ιβκοβιτς μετά την παταγώδη αποτυχία στην Ευρωίγκα δείχνει να πατάει γκάζι για να ρεφάρει εντυπώσεις στο πρωτάθλημα. Καλό το 1,90, αξίζει τον κόπο.


Μπουγιουκτσεκμετζέ - Γαλατά και δεν φαίνεται στον... ορίζοντα τρόπος να σπάσει το διπλό του 1,30 που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν στήριγμα.


Το Μπεσίκτας - Νταρουσάφακα δεν είναι τόσο... απλό διπλό όσο δείχνει το 1,57 της τιμής του. Σίγουρα έχει πρώτη τύχη, αλλά θα προτιμούσαμε να το αποφύγουμε κρίνοντάς το ως παγίδα.


Στην Βαλτική, το Μινσκ - Νίζνι μπορεί να μας δώσει διπλό και με το χάντικαπ των 7,5 πόντων σε απόδοση 1,91. Το σκέτο του 1,26 εννοείται ότι είναι πιο σίγουρο.


Ακριβώς τα ίδια και για το Ενισέι - Ούνιξ και για το Νίμπουργκ - Χίμκι. Ιδιο χάντικαπ, ίδιο "σκέτο" διπλό, ίδια προσέγγιση. Ωραία τριαδούλα από την Βόρεια Ευρώπη.

Keywords
Τυχαία Θέματα