Το στοίχημα της Κυριακής

Η Ιταλία... επιστρέφει στην Κυριακάτικη δράση και μαζί με τη "σταθερή" Ισπανία γεμίζουν το σημερινό κουπόνι.


Στην Ισπανία, η Μπαρτσελόνα εντός με την αδύναμη Μανρέσα δεδομένα θα νικήσει άνετα και το χάντικαπ των 19,5 πόντων είναι στα μέτρα της. Πάντα βέβαια, τέτοιες διαφορές κρύβουν το ρίσκο του... κεφιού του ισχυρού.


Στο Σαραγόσα - Εστουδιάντες αποφεύγουμε το σημείο και πάμε με θέρμη στο όβερ των 157,5 πόντων κυρίως λόγω της συνήθειας των φιλοξενούμενων να "ανοίγουν" τα παιχνίδα τους.


Η Λαμποράλ

με κεκτημένη ταχύτητα, μπορεί να δώσει ένα αρκετά καλό διπλό του 1,38.


Ντερμπάκι αναμένεται στο Χιπουσκόα - Ανδόρρα και ίσως αξίζει σε ζητούμενο ο άσος με πλεονέκτημα 4,5 πόντων και απόδοση 1,87.


Επίσης σε ζητούμενα, αξίζει να εμπιστευτούμε την φορμαρισμένη Μούρθια του Κατσικάρη να κοντράρει στους 7,5 πόντους τη Ρεάλ που έχει... ευρωσκοτούρες και να μας δώσει το 1,88.


Από την Ιταλία, ο "φτωχός" άσος της Εμίλια επί της Μπρίντιζι με 1,20 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για στήριγμα.


Το Μιλάνο έχοντας απομείνει πια με στόχο το πρωτάθλημα και εκτός Ευρώπης, λογικά θα ξεσπάσει στην έδρα της Κάπο Ντ' Ορλάντο και θα μας δώσει το διπλό του 1,29.


Αξίζει το ρίσκο ο άσος της Τορίνο επί της Αβελίνο στο 2,38. Πιο άνετα με το χάντικαπ των 3,5 πόντων στο 1,87 αφού οι γηπεδούχοι παλεύουν... σαν σκυλιά και ειδικά εντός καλύπτουν τις εμφανείς αδυναμίες τους.


Η φορμαρισμένη Μπολόνια επίσης αξίζει σε ζητούμενα για άσο του 1,83 με την πολύ καλύτερη Τρέντο, η οποία όμως θα έχει στο μυαλό της τον επαναληπτικό ημιτελικό του Γιούροκαπ που είναι ο μεγάλος της στόχος.


Καλός άσος είναι το 1,35 της Βανόλι με την Καντού, στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της ημέρας.


Από την Γερμανία ξεχωρίζει ο άσος με χάντικαπ 10,5 πόντων της Ολντενμπουργκ με τη Γκίσεν σε απόδοση 1,93.


Μπορεί η Μπάγερν να κάνει το +21 στο Μόναχο επί της Χάγκεν, ενώ στο Βόννη - Μπάμπεργκ έχει πιθανότητες έστω και σε πολύ υψηλό άθροισμα, το σύνολο πόντων του 169,5 σε απόδοση 1,95.


Ενδιαφέρον παρουσιάζει στη VTB το όβερ στο Ζενίτ - Νίζνι με το όριο να δίνεται στους 168,5 πόντους και την απόδοση να είναι 1,87.


Η ΤΣΣΚΑ μπορεί να καλύψει το, θεωρητικά μεγάλο, χάντικαπ των 23,5 πόντων στην έδρα της Μινσκ και να μας προσφέρει ένα διπλό του 1,85.

Keywords
Τυχαία Θέματα