Το στοίχημα της Δευτέρας

Με στήριγμα την Ιταλία που έχει γεμάτη αγωνιστική, αλλά και ολίγη από Ισπανία και Τουρκία, σήμερα δημιουργείται ένα πολύ ενδιαφέρον κουπόνι για τόσο… γιορτινές μέρες και καλό ζέσταμα για την γεμάτη εβδομάδα.

Οι Τούρκοι κάνουν την αρχή με το μεγάλο ντέρμπι Φενέρ - Εφές. Το 1,44 στον άσο είναι άκρως δελεαστικό και μπορεί να αποτελέσει επιλογή μας.

Μεγάλο ματς είναι και το δεύτερο, το Γαλατά – Νταρουσάφακα που λόγω έδρας μας προβληματίζει λίγο από το σωστό αγωνιστικό διπλό του 1,62.

Οι Ισπανοί έχουν το μεγάλο ντέρμπι Μπασκόνια – Ρεάλ που μας εμφανίζει έναν προκλητικό άσο στο 2,30

κι ένα συμπαθέστατο όβερ στους 167,5 πόντους στο 1,87.

Λίγο αργότερα υπάρχει το Σαραγόσα – Μπαρτσελόνα και το 1,36 του διπλού είναι μια τίμια και δυνατή τιμή για να την εμπιστευτούμε.

Πάμε και στην Ιταλία με έξι αγώνες. Μιλάνο – Πέζαρο όσα προβλήματα κι αν έχουν οι γηπεδούχοι θα το πάρουν το ματς. Μηδαμινός άσος στο 1,08, οριακό χάντικαπ στους 13,5 πόντους.

Βανόλι – Βαρέζε, παίζουν οι κακοί με τους χειρότερους. Στο 1,57 τον άσο της ουραγού και με δύο νίκες Βανόλι δεν πρέπει να τον παίζουν ούτε οι ίδιοι, κόντρα δεν επιδέχεται, προσπερνάμε.

Πιστόια – Εμίλια σε δυνατό ντερμπάκι, έχει νόημα το διπλό του 1,85 για την φορμαρισμένη Εμίλια σε μια δυνατή έδρα πάντως.

Τρέντο – Καντού, λογικός άσος του 1,38 περιμέναμε κάτι καλύτερο αλλά άσος είναι η πρώτη τύχη του αγώνα.

Κάπο Ντ’ Ορλάντο – Μπρίντιζι άλλο ένα ντέρμπι στην ημέρα, μεταξύ ισόβαθμων και φιλόδοξων ομάδων. Λογικό το ελαφρύ προβάδισμα στην έδρα, το 1,83 σωστή τιμή, παίζεται αλλά όχι για στήριγμα.

Τορίνο – Μπρέσια τέλος και μια έδρα δυνατή με σοβαρό γηπεδούχο δε μπορούμε παρά να την εμπιστευτούμε στο συμπαθές 1,35.

Keywords
Τυχαία Θέματα