Το στοίχημα της Δευτέρας

Τα δύο από τα τρία Προολυμπιακά σε Τορίνο και Βελιγράδι αρχίζουν σήμερα, το άλλο στη Μανίλα αύριο και το μπασκετικό στοίχημα επανέρχεται στη ζωή μας, πιθανότατα με ευκαιρίες ειδικά στην πρεμιέρα.

Υπάρχουν τεράστιες διαφορές μεταξύ ομάδων, υπάρχει βέβαια πάντα και ο παράγοντας των μικρών προετοιμασιών που δεν ξέρεις πόσο ομοιογενείς θα εμφανίσουν τους δυνατούς.

Πριν πάμε στα ματς, πάμε λίγο στην εξέλιξη των γκρουπ. Μια τριπλέτα με ποντάρισμα στα φαβορί, δίνει ένα καλό σύνολο. Γνώμη μας είναι ότι το 1,25 της Γαλλίας

είναι να παίξεις… όσα έχεις για μόνο του, δε γίνεται να σπάσει ποτέ. Μαζί με το 1,18 της Σερβίας που είναι το ίδιο… άσπαστο, ίσως είναι το ποντάρισμα των διακοπών μας για φέτος. Και εξωτικών, όχι… συμμαζεμένων.

Στης Ιταλίας το 1,65 το συναίσθημα λέει ν α σπάσει, η λογική ότι δύσκολα. Όταν άνοιξαν αυτά, βέβαια, ήταν στο 1,80 και έμπαινες πιο εύκολα. Πάλι πάντως, το λογικό είναι και σε σχετικά νορμάλ τιμή.

Επιστροφή στα σημερινά παιχνίδια. Ελλάδα – Ιράν με το χάντικαπ στους 23,5 να κρίνεται μπόλικο. Πολύ νέα ομάδα η δικιά μας, αρκετά… σφιχτοί οι Ιρανοί, δύσκολα θα πάει ψηλά το ματς και εμείς θα προτιμήσουμε το διπλό.

Ιαπωνία – Λετονία όσο πάει και ανεβαίνει το χάντικαπ το οποίο βρίσκουμε πλέον στους 19,5 πόντους. Οι Λετονοί είναι πανίσχυροι και μπορούν να το κάνουν. Αν το περιορίσουμε λίγο, έχουμε και πιο μεγάλη ασφάλεια. Λετονία άνετα, πάντως, λέμε.

Το 30,5 στο Τυνησία – Ιταλία είναι και εφιτκό και δίκοπο μαχαίρι. Θα θέλουν να εντυπωσιάσουν οι γηπεδούχοι Ιταλοί που έχουν και καλή ομάδα, αλλά και γι’ αυτούς πρεμιέρα είναι. Θα πάρουμε το όβερ 90,5 στους πόντους τους στο 1,95 και όλα καλά.

Στο Σερβία – Πουέρτο Ρίκο τέλος, ο νικητής είναι δεδομένος, το 18,5 όμως, κάθε άλλο απέναντι στους παραδοσιακά σκληρούς Πορτορικάνους. Αποχή η καλύτερη λύση .

Keywords
Τυχαία Θέματα