Το ψέμα (δεν) πουλάει

Λένε ότι το ψέμα πουλάει. Μόνο που λένε ακόμα ότι έχει και κοντά ποδάρια. Η διοίκηση Χαλβατζάκη είχε συντονίσει μια ομαδούλα συμφερόντων της, στο να προσπαθεί να κάνει το άσπρο – μαύρο. Να αποθεώνει ως... ACB το διαρκώς πιο υποβαθμισμένο μας πρωτάθλημα, επειδή κρίνονταν πολλά ματς με μικρές διαφορές.

Κι άντε να πανηγυρίζουν για... πρωταθληματάρα, επειδή οι κακοί νικούσαν τους χειρότερους με δυσκολία. Κι άντε να θριαμβολογούν για μια συνολική αύξηση εισιτηρίων περιοριζόμενοι σε μια γενική διαίρεση και αποφεύγοντας τις αναφορές σε πλειψοηφία

αγώνων με λιγότερα από 100 εισιτήρια.

Αυτοί βέβαια έκαναν τη δουλειά τους και αποσπούσαν τα οφέλη τους. Ο Χαλβατζάκης (νόμιζε ότι) έκανε τη δουλειά του λες και απευθυνόταν σε χαζούς ή τυφλούς. Τώρα, ο μεν Χαλβατζάκης είναι στο περιθώριο, οι δε «δορυφόροι» του... προβληματίζονται που οι εταιρίες κλείνουν η μία μετά την άλλη την πόρτα στις προσπάθειες του ΕΣΑΚΕ να βρει χορηγίες.

Οι Τσέχοι του ΟΠΑΠ είχαν δείξει ότι κλείνουν την κάνουλα. Μια άλλη μεγάλη εταιρία που έχει ενεργό εμπλοκή τα τελευταία χρόνια στο μπάσκετ, μόλις είδε τι ζήτησε ο ΕΣΑΚΕ, τόσο για κεντρικός χορηγός όσο και στην εναλλακτική του υποστηρικτή του πρωταθλήματος, ξέσπασε σε γέλια όλο το επιτελείο.

Ετσι είναι όμως. Το ψέμα τελικά δεν πουλάει. Προσφέρει αυτοϊκανοποίησε σε έναν μικρό κύκλο ανθρώπων, που αντί να προσπαθούν για βελτίωση του προϊόντος, κοροϊδεύει ο ένας τον άλλο και περνάνε καλά για λίγο. Οι πολλοί βλέπουν, κρίνουν και (δυστυχώς για την... ACB μας) πράττουν ανάλογα.

Ιδού η ζοφερή πραγματικότητα, λοιπόν, ιδού και η πρόκληση για το νέο εμπορικό επιτελείο του ΕΣΑΚΕ. Το ντουέτο που "τρέχει" τις υποθέσεις και χτυπάει τις πόρτες, έχει την έξωθεν καλή μαρτυρία σοβαρότητας και επαγγελματισμού, ο καθένας στον τομέα του. Κι επειδή από την προεκλογική περίοδο είχαν διαβεβαιώσει ότι "έχει ψωμί" το μπάσκετ και απλά δεν το έβρισκαν οι προηγούμενοι, λογικά θα έχουν τρόπο να... ξεφουρνίσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα