Το πρόσωπο της αγωνιστικής, Νίκος Τσιώκος στο basketblog.gr!

Ήρθε από τον Χολαργό, όπου στα χέρια του Σάββα Συμεωνίδη και του Σάββα Κατσούνη δούλεψε σκληρά και κατάφερε να κερδίσει μια μεταγραφή για τον Ηλυσιακό και την πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α2, έχοντας πλέον ως καθοδηγητή του τον δάσκαλο Κώστα Σορώτο. Πρόκειται για τον 23χρονο Νίκο Τσιώκο, ο οποίος αναμφισβήτητα αποτελεί το πρόσωπο της αγωνιστικής, καθώς στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ερμή στο κλειστό του Λαγκαδά, έσπασε το tendex έχοντας 1.217 με 4/5 βολές, 9/9 δίποντα, 6 ριμπάουντ (τα 4 επιθετικά), 2

λάθη, 2 κλεψίματα και 2 κοψίματα.

Ο Νίκος Τσιώκος μίλησε στο basketblog.gr για τη νίκη της ομάδας του, τονίζοντας ότι η ομάδα του έχει 12 πρωταγωνιστές, ενώ αφιέρωσε τη νίκη στον μεγάλο άτυχο της αναμέτρησης, τον Κώστα Φακολπουλίδη:

«Πρώτα απο όλα θέλω να αναφερθώ στην εμφάνιση της ομάδας μας και να πω ότι πετύχαμε μια σπουδαία νίκη στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος σε μια απο δυσκολότερες έδρες της Α2. Η ομάδα ακολούθησε το πλάνο του προπονητή μας και φτάσαμε σε μια σπουδαία νίκη ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Αναφορικά με την προσωπική μου εμφάνιση δεν έχω να πω πολλά γιατί το χαρακτηριστικό της ομάδας μας είναι να είναι μια παρέα, η οποία έχει 12 πρωταγωνιστές και στο συγκεκριμένο παιχνίδι απλά ήμουν εγώ. Τέλος, θέλω να αφιερώσω τη νίκη στο μεγάλο άτυχο Κώστα Φακοπουλίδη και του εύχομαι ταχεία ανάρρωση!»

Keywords
Τυχαία Θέματα