Το πειθαρχικό παράπτωμα του Νέντοβιτς

Σύμφωνα με τη σερβική εφημερίδα Kurir ο Νεμάνια Νέντοβιτς δεν αγωνίστηκε στο φιλικό με την Εθνική μας Ομάδα που έγινε στο Βελιγράδι λόγω πειθαρχικού παραπτώματος που υπέπεσε το προηγούμενο βράδυ του αγώνα.

Ο προπονητής της Σερβίας Σάσα Τζόρτζεβιτς στο νικηφόρο φιλικό απέναντι στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα χρησιμοποίησε τους 11 από τους 12 παίκτες που είχε στην αποστολή, καθώς ο Νέντοβιτς δεν αγωνίστηκε ούτε ένα δευτερόλεπτο. Ο λόγος σύμφωνα με την εφημερίδα είναι ότι το προηγούμενο βράδυ του φιλικού αγώνα ο Σέρβος διεθνής γκαρντ γύρισε στις 5.30

το πρωί από ξενύχτι στο ξενοδοχείο και εκεί τον περίμενε ο προπονητής του ο οποίος συνομιλούσε με ανθρώπους της Εθνικής Γαλλίας. Μάλιστα ο Σάλε τόνισε στον παίκτη του ότι δεν πρόκειται να δεχθεί άλλη παρόμοια συμπεριφορά. Πάντως ο Νέντοβιτς δεν κινδυνεύει να χάσει το Προολυμπιακό τουρνουά.

Επίσης ο Σάλε έκανε και δήλωση για το παράπτωμα του Νέντοβιτς στην οποία είπε: «Ξέρουμε καλά τον λόγο που ο Νέντοβιτς δεν αγωνίστηκε. Τον γνωρίζει και ο ίδιος».

Keywords
Τυχαία Θέματα