«Το Πάσχα καθυστερεί ακόμα για να μας συμπεριφέρεστε σαν πρόβατα για σφαγή»

Ο Ίκάρος Νέας Σμύρνης ηττήθηκε χθες (24/1) στο κλειστό της Γούβας από τον Πανελευσινιακό με 75-70, αλλά οι διοικούντες της ομάδας εξέδωσαν καυστική ανακοίνωση κατά τις διαιτησίας των Πόντα και Καλογερόπουλου, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Εκτός από το γεγονός ότι οι άνθρωποι του Ίκαρου διαμαρτύρονται για τα φάουλ, τα οποία είχαν ως άμεση αντίδραση να επιστρέψουν οι «σταχυοφόροι» στο σκορ από το 51-60 στο οποίο βρέθηκαν πίσω στο 31'. Έντονη αντίδραση προκάλεσε η φάση στα 40'' πριν το τέλος, όταν με σκορ στο 71-68 οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν φάουλ στο τρίποντο, αλλά αντί

για τρεις βολές όπως αναφέρουν, ο coach Παπαδάτος δέχθηκε τεχνική ποινή, με την οποία και αποβλήθηκε.

Αναλυτικά:

«Με τη συμπλήρωση του α΄ γύρου του Πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής και μετά το χθεσινό (24/01/2016) αγώνα της ομάδας μας με τον Πανελευσινιακό θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους αρμοδίους που ασχολούνται με το άθλημα που υπηρετούμε ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι.
Πιστεύουμε ότι με ανακοινώσεις και διαμαρτυρίες δεν κερδίζεις κάτι αλλά η σημερινή διαιτησία των κυρίων Πόντα και Καλογερόπουλου ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.
Από το σημερινό παιχνίδι καταφαίνεται ότι ο εύκολος διαιτητικός στόχος στη Β΄ Εθνική είναι ο Ίκαρος Νέας Σμύρνης .
Κύριοι αν η ομάδα μας είναι για να πέσει κατηγορία αφήστε τη να πέσει με την αξιοπρέπεια που της αρμόζει και επί τέλους σεβαστείτε τον ιδρώτα των αθλητών μας.
Το Πάσχα καθυστερεί ακόμα για να μας συμπεριφέρεστε σαν πρόβατα για σφαγή.

Εκ του Δ.Σ του

ΑΟ ΙΚΑΡΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Υ.Γ Το video του αγώνα θα σταλεί στην ΚΕΔ/ΕΟΚ ελπίζοντας στο β΄γύρο του πρωταθλήματος για το αυτονόητο 50%-50%.»

Keywords
Τυχαία Θέματα