Το όραμα του Απόλλωνα

Παρουσιάστηκε το πλάνο της διοίκησης του Απόλλωνα της Πάτρας την Δευτέρα από τον Ανδρέα Μολφέτα και τους ανθρώπους της ομάδας που έχουν την ηγεσία στα χέρια τους. Ο Απόλλωνας προσπαθεί να κάνει κάτι πρωτοποριακό καθώς ο Ερασιτέχνης θα κρατήσει το 10% των μετοχών αλλά το υπόλοιπο 90% της νέας υπό σύσταση ΚΑΕ θα πάει στους πατρινούς φιλάθλους και η νέα διοίκηση δεν θέλει κανένα μεγαλομέτοχο. Αυτό σημαίνει

ότι ο Απόλλωνας θα είναι μια ΚΑΕ, μια εταιρεία, λαϊκής βάσης χωρίς μεγαλομετόχους. Και θα την διοικεί με το 10% ο ερασιτέχνης ή όποιος άλλος επιθυμεί ο λαός του Απόλλωνα.

Το νούμερο των 240.000 ευρώ δεν είναι μεγάλο για την σύσταση της ΚΑΕ και γενικά το όραμα του Απόλλωνα και της διοίκησης του Μολφέτα είναι πολύ ενδιαφέρον. Αφού έτσι ο Απόλλωνας δεν θα περιμένει κανένα σωτήρα και θα στηρίζεται στα δικά του πόδια. Και στα δικά του χρήματα. Μάλιστα ο Απόλλωνας αν και δεν έχει ακόμα κανένα πρόβλημα με τα οικονομικά του, δεν ανοίγεται πέρα από το.. ποδαράκι του όπως λέει χαρακτηριστικά και ο Μολφέτας καθώς το μπάτζετ της ομάδας θα είναι ακριβώς 300χιλ ευρώ.

Όταν ξέρουν στην ομάδα ότι με ΟΠΑΠ, τηλεοπτικά, διαρκείας και χορηγίες που κινούνται πολύ καλά στην Πάτρα, θα φτάσουν ακόμα και στα 700χιλ πιθανά έσοδα. Αλλά δεν πετάνε τα χρήματα και δεν υπόσχονται λαγούς και πετραχείλια και γι αυτό πάνε σεμνά και ταπεινά. Καθώς μια ομάδα έχει και λειτουργικά έξοδα και μια ομάδα έχει και λόγους να επενδύσει.

Και στον Απόλλωνα κάποια χρήματα θα πάνε στις επενδύσεις που κάνουν στις Ακαδημίες του συλλόγου και έχουν ήδη 600 παιδιά. Και αναμορφώνουν συνεχώς τις συνθήκες για να βγάλουν δικά τους ταλέντα. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι πέρυσι ο Απόλλωνας είχε 9 πατρινόπουλα. Συνεπώς παρατηρούμε με ενδιαφέρον το νέο πλάνο του Απόλλωνα που μάλλον είναι μια καλή λύση για όλες τις ομάδες αφού ο... θείος από το Αμέρικα και οι μεγαλοεπενδυτές αποτελούν παρελθόν και σε πολλές περιπτώσεις έβαλαν πολλά εκατομμύρια αλλά στο τέλος άφησαν και μπουγιουρντί!

Keywords
Τυχαία Θέματα