Το «όχι» στη Γαλατά από Μπαρνιάνι και... ο Παναθηναϊκός!

Ο Αντρέα Μπαρνιάνι, συνεχίζει να αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και αυτός δεν είναι σίγουρα η Γαλατάσαραϊ. Παρά την πρόταση που έγινε από την πλευρά της τουρκικής ομάδας, όπως είχαν παραδεχθεί, τόσο ο Εργκίν Αταμάν όσο ο ίδιος ο παίκτης, η υπόθεση αυτή οδηγήθηκε σε «ναυάγιο», με τον Ιταλό «αστέρα» να αρνείται να μετακομίσει στην Κωνσταντινούπολη.

Λίγο μετά το άκουσμα της είδησης αυτής, ο προπονητής της «Γαλατά», ερωτήθη για το αν ήταν σωστή η απόφαση, η απομάκρυνση του Τζόι Ντόρσει. Ο ίδιος ήταν κάθετος σε αυτό το ζήτημα, λέγοντας τα εξής: «Δεν θεωρώ πως

έκανα κάποιο λάθος. Προσπάθησα πολλές φορές να του μιλήσω». Αναφερόμενος στον Αμερικανό σέντερ, τόνισε επίσης το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και της Αναντολού Εφές, για το οποίο του είχε μιλήσει πολλές φορές ο ίδιος ο Ντόρσεϊ. Ταυτόχρονα, του διεμήνυε ότι προτεραιότητά του ήταν η Βαρκελώνη και η επιθυμία του αυτή έγινε πραγματικότητα, καθώς λίγο πριν τη λήξη της προθεσμίας, εν όψει του δεύτερου γύρου της Ευρωλίγκα, υπέγραψε συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα.

Keywords
Αναζητήσεις
μπαρνιανι στο παο
Τυχαία Θέματα