Το ντέρμπι και οι... άλλοι!

Ολοκληρώνεται τη Δευτέρα η 2η αγωνιστική που είδαμε πολλά και διάφορα αλλά τα περισσότερα τα περιμένουμε στο ΟΑΚΑ στο μεγάλο ντέρμπι του ΠΑΟ με τον Ολυμπιακό. Πάντως στην 2η αγωνιστική είχαμε πολλά δραματικά πάλι παιχνίδια όπως θα έχουμε ακόμα περισσότερα στην συνέχεια αλλά και πολλές αναμετρήσεις που είχαμε και εκπλήξεις. Πάμε να δούμε τι κρατάμε όμως σαν απολογισμό και τι περιμένουμε στο

μεγάλο ντέρμπι.

* Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι η Ελευσίνα πήρε σημαντική νίκη με την Καβάλα. Αλλά δεν πρέπει να πανηγυρίζει και πολύ καθώς δεν… σκότωσε και το θηρίο και δεν μπορείς να πας πολύ μπροστά με δύο αμερικανούς ψηλούς που παίζουν 15' σύνολο και δεν περνάνε μαζί τους 10π. Συνεπώς κέρδισε αλλά προβληματίζει η εικόνα της Ελευσίνας.

Για την Καβάλα τα έχουμε πει. Όταν λέγαμε ότι το ρόστερ είναι για το κυπριακό πρωτάθλημα σε αξία, αλλά και άλλοι είναι έτσι. Πάντως ο Χουγκάζ μένει στον πάγκο καθώς δεν υπάρχουν λεφτά για αλλαγές αν και έχει ευθύνες και αυτός. Και η Καβάλα έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα με ήττες εκτός προγράμματος ακόμα και γι αυτή την ομάδα. Που όμως με Γκαγκαλούδη και μάλλον και με Γκράντι αλλάζει επίπεδο από το σημερινό αφού θα έχει έμπειρα γκαρντ.

*Ο Απόλλωνας πλήρωσε την απειρία του και αυτό που λέω εδώ και καιρό, ότι όταν είσαι ομάδα των 60 και 65π θα έχει πολλά θρίλερ και ήττες κακές. Και κάποιες καλές νίκες. Οι πατρινοί αν δεν κερδίζουν με 3000(!) κόσμο και 33π του Πέτροβιτς τον ΚΑΟΔ εντός, θα έχουν μεγάλα μπλεξίματα. Και δεν επιτρέπεται να χάνεις με +9 σε μια καυτή έδρα στα 4'. Ευθύνες έχει και ο Βετούλας για την ήττα και μάλιστα μεγάλες αλλά υπήρχαν και απουσίες και η ομάδα είναι δουλεμένη. Αλλά της λείπει ο παίκτης ορχήστρα και ο σκόρερ και έγιναν λάθος επιλογές εκεί. Κακή ήττα που θα φέρει άγχος και θα κουβαλάνε οι πατρινοί. Ενώ ο ΚΑΟΔ πήρε βαθιά ανάσα με τον "Καλάφα" να είναι... μανούλα σε αυτά τα ματς που ξέρει να τα "κλέβει". Μάγκες οι δραμινοί που θα έχουν και αυτοί πολλά θρίλερ.

*Το Ρέθυμνο έχει μαζευτεί και έχει πάλι καλή ομαδούλα με κλειδί πάλι το τρίποντο βέβαια. Αυτός που είναι μεγάλη απογοήτευση είναι ο Άρης και υπάρχει δικαιολογημένα γκρίνια. Δεν είναι δικαιολογία η έλλειψη αμερικανών καθώς με τα λεφτά που δίνεις για αμερικανούς πλέον αυτοί δεν κάνουν την διαφορά και οι έλληνες είναι καλύτεροι! Συνεπώς ο Άρης έχει καλό ρόστερ αλλά καμία χημεία ακόμα και τρίζει και η καρέκλα του Αλεξανδρή λόγω γκρίνιας βασικά καθώς είναι έμπειρος ο "τίγρης".

Πανιώνιος έκανε περίπατο με το μαχητικό Περιστέρι αλλά δεν άρεσε καθώς δεν έχει βρει χημεία ακόμα και ο Σκουρτόπουλος είναι πνιγμένος στο ροτέισον για να τους χωρέσει όλους. Αλλά ο Πανιώνιος δεν παίζει μπάσκετ του επιπέδου που πρέπει να παίζει. Σε αντίθεση με το Περιστέρι που με το χειρότερο ρόστερ παίζει στο 100% αυτού που μπορεί και κάνει δουλίτσα.

*Ο Κολοσσός δεν εντυπωσιάζει αλλά έχει έμπειρους παίκτες και παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει και γι αυτό πήρε και το διπλό στα Ιλίσια με ένα Ηλυσιακό που όπως λέγαμε δεν πρέπει να πανηγυρίζει πολύ για

Keywords
Τυχαία Θέματα